- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BIHTE LI GO NAPRAVILI S PO-MALUK
BIHTE LI GO NAPRAVILI S PO-MALUK OT VAS NEZAVISIMO MOM4E ILI MOMI4E![]()
Зависи за колко по-малък или по-малка говори6.Примерно аз небих го напварил с 12-13 годи6на
Ами моето гадже е с 6 месеца по-малко от мен така че аз редовно го правя с по-малък от мен![]()
зависи за каква разлика си говорими зависи аз на колко съм години. ако съм на 30 (примерно) и той на 25 - приемливо сякаш... (макар че малко вероятно... ще се чувствам стара) но ако сега той е с 5год по-малък от мен...
ще ме водят под съдебна отговорност!
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
da za6to ne no vse pak zavisi kolko po-malak 6te e
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!
Не мисля!Първоначално написано от Анонимко
Да,и при мен зависи разликата.Не бих си легналa с някои 16-17 годишен например,за мен са си дечковци още.
Много зависи от човека, от чувствата ми към него, от неговата и от моята възраст.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Неее,не бих нене!Много странно ми се струва незнам,аз даже не бих тръгнала с по-малък от мен,защото ми се струва някво неествествено..Всичко е възможно де,ама едва ли ..хах![]()
![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от Aleandra
ба ба
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аз съм го правила....с 1-2 г. по-малки....ама не мерси повече,не че не беше добре...ама...все пак![]()
Ne,ne bih go napravila!Prosto ne si padam po po-malki ot men,no vse pak vseki s predpochitaniqta si.
а ти на колко си? и ти Sexapilna_kuklaПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Na 18 sum
А от къде сиПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Eee sega,ima li znachenie![]()
Ех дееба бързо напредваш бе момчеееее![]()
еее питам де,лошо има ли :PПървоначално написано от Sexapilna_kukla
ми момчетата често го правят с по-малки момичета..нормално си е,но аз лично не бих правила секс с по-малък от менПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
4e kakuv e problema da e po malka ... zavisi prosto s kolko e po malka
ами да.. що не.. ама най мн година две
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
О, дааа...
Супер мн съм си харесала един пич дето е с 3 години по-малък от мен.
ot NAI-GOLQMO zna4enie e vyzrastta vi kato cqlo i za kakva razlika si govorim, no az si mislq 4e ima istina v onaq prikazka HVANI SI KAKA DA TE UTRAKA! nqmam ni6to protiv i ne namiram ni6to lo6o v tova, pak kazvam zavisi ve4e ot razlikata v godini!
mi az sam na 17 i spah predi 2 meseca sus 42 godishna jena.... mn qko mi beshe samo deto priqtelkata mi me podozira kwo da praq...