.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    Град
    София

Re: Spah s 42 godishna....

Цитирай Първоначално написано от Malaeca
    mi az sam na 17 i spah predi 2 meseca sus 42 godishna jena.... mn qko mi beshe samo deto priqtelkata mi me podozira kwo da praq...
    Ако е ебавка- тъпа е...дори да не е- аз лично не бих се хвалила с подобно нещо

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Не :P
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Фен
    Град
    под масата ;)
    ми бившия ми е година и половина по-малък от мен.. абе мен по принцип си ме влече към по-младо защото се чувствам стара...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ами зависи от обстоятелствата
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Да да от 2 години насам само това правя.Кво толкова и аи 6 месеца не са кои знае каква разлика.Но ако са доста по малки определено няма да се навия хаха само да ме навлажнят !! Не Не

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако го обичам-да.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    кво ше правя с по-малкия от мен?!както се казва хвани си кака да те отрака и при момичетата е абсолютно същото!...аз скоро имах такава ситуацийка, ама като разбрах че е по-малък дори само с 5 месеца се отказах на бързо от него!
    Let The BEAT Control Your Body

Po-mal1k ot men..ako ne e prekaleno mal1k i imam 4uvstva da..ama ne pove4e ot 7-8 meseca po-mal1k,4e ina4e.. ne mislq,4e ..be kvi gi prikazvam,az 1vo edva li 6e se vlubq v po-mal1k ot men...
    Look deep inside me ...

Май вече някои от вас знаят .. Но аз ходя с момче което е с 2 години по малкоот мене и мие мн добре
    Въпрос на характери и психика е сичко .. той може да е по-малък на години но на акъл надминава повечето мъже който са даже по-големи от него
    Но не винаги връзката с по малко момче би могла да е успешна .. при мен се получи перфектно

Ако съдбата ти затваря вратата - влез през прозореца!

Еми предната ми приятелка беше по-голяма от мен - и го правехме , а сегашната е по-малка от мен - и пак го правим => да бих
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми ако имам чувства към това момче бих...но по принцип не съм се влюбвала в по-малки от мен...е..само 1 път си бях харесала един - беше с 1 год по-малък

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ami ako e na po priemlivi godini-ne az da sam na 18 a toi na 14-15,a az sum po malka ot gajeto mi s 3 godini taka 4e na nego mu se slu4va redovno
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Ne,ne bih go napravila!Prosto ne si padam po po-malki ot men,no vse pak vseki s predpochitaniqta si.
    Дааа така е
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

и аз обичам по големи какички и мами ама не ме бърка да си легна с някое момиче на 13-14-15 години btw аз съм на 17

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми аз лично бих, но зависи... не бих си легнал с някоя на 12,13... малки са... аза съм на 16 и е приемливо на 14 (малко трудно, но все пак...) и нагоре
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Бих го направила естествено. Защо не и какво им и на по-малките?! Аз няма да го правя с годините му, а с него! Така че... годините нямат значение, ако момчето е добро
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Виждам изказвания като "до 2 години най-много" и прочее... това ако съм на 14-15 да.. В моя случай разликата м/у мен и приятелката ми е 4 години.. и кво педофил ли ще ме изкарате ? Работата е да се обичате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си