.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Общи теми с момиче Стил:Серуозна.

На 15г тя е доста сериозна и искам да ми предложите теми за разгоров... с неи

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Гладът в Сомалия, Борбата с тероризма, Медиците в Либия, Водородната бомба

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Гладът в Сомалия, Борбата с тероризма, Медиците в Либия, Водородната бомба
    Не друго

Фен
    Град
    Монтана
    емии тва тема за разговор е масата тъпо ... като излезете си говорите каквото се сетите на момента .. разказвате си забавни случки и така ... пък и как можем да ти кажем за какво да си говориш с нея като дори не я познаваме ...

Guest

syveti na kilogram

milo mom4e ti na kolko si?
    zna4i moje6 kato q pokani6 da otidete nqkude (vie hodite li) i nai vajnoto e da se smeete da vi e kef, ti da ne vzeme6 da samo da se usmihva6 tupo,govori i sqkvi raboti za teb, pitai q za razni ne6ta svurzani s neq,sekfi takiva raboti, kolkoto i banalno da zvu4i druj se estestveno,a tq moje da ne e seriozna a prosto sramejliva 6toto i tq prosto ne znae kvo da ti kaje i kak de se sblijite,a ako iska6 da i kaje6 4e q harsva6 i go kaji, no ne pred 1000000 du6i, trqbva da ste sami,6te vidi6 s vremeto i ti i tq 6te se otpusnete,a vajnoto e da q zadurji6 po dulgo do teb, ne trqbva da stava taka 4e da nqma kvo da si kajete 6tot tq 6te izgubi interes kum teb.
    ako te uspokoqva i men me e sram kato si govorq s mom4eto koeto haresvam i nz kvo da mu kaja...
    e uspeh v prikazkite i zapomni 4e nai vajnoto e da q nakara6 da se 4uvstva v svoi vodi, da se otpusne ,da i e zabavno,kakto i na teb!!!!

Guest
    a i moje da q e sram da si govorite pre mn hora za tva ako ragovorut ne vurvi pred 10000000 4oveka si govorete sami4ki i neobezpokoqvani
    kusmet!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    говорете си за регресионен и корелационен анализ

Guest
    ako naistina nz kvo da i kaje6 prosto se ama ako te e sram da i govori6 na jivo davai po 4ata ama 6e e mn tupo

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ти на коолко си ?? 10?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си