- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За погледите в очите
Да ви питам, нещо по специално има ли в това да погледнеш някое момиче (да кажем което харесваш) в очите и разбира се тя да го зебележи ( става въпрос това да стане от разстояние )?Според вас дали ще и направи впечатление на дадено момиче ако забележи че съм я погледнал в очите .... ?
Да. Ако си сложиш червени лещи.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
замълчи веееПървоначално написано от anubite
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аз пак да се изкажа. Лош чичко. Лош. Що не отидеш да си отрежеш ръката?Първоначално написано от TreeHill
Мдаа....според мен чрез очите тя най добре ще разбере че я харесфаш тъй че...смятам че тфа е важно..))
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ами да 6те разбере....Но в о4ите не забравяй!!!!и недей да я гледа6 лошо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Сложи си тъмни цайси.
Щото иска да отреже твойтаПървоначално написано от anubite
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ами ако харесваш мацката-задръж погледа си дори когато тя те погледне..така ще разбере че я харесвашвпечатление
...самоубийство...Първоначално написано от sexYtoOo
anubite,друже,все на място се изказваш...
Погледите в очите са нещо хубаво и наистина можеш да задържиш вниманието на момичето,но внимавай да не я гледаш много често,защото изглежда нахално.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Оооо,даа,погледа в очите е една много видна проява че наистина се интересуваш от човека пред теб.
квото в интерес наистината е и обарванетоПървоначално написано от Undying
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
=D>Първоначално написано от flirt4e_{f}
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Da PoGlEdNiQ V OcHiTe,No AkO Se I UsMiHnESh ShTe Si MN SlAdUK I TQ ShTe RaZbErE POVqRvAi!POSlE ShTE Si VIkA "ToI Me POGlEdnA I mI Se UsMiHnA AUUU SuPeR"DaVaI MOI $oVeK ShTE UsPeeSh!!!![]()
PlA4e MaLko MomI4E RoNi NEnUjnI SlUzI!MiSiLi ChE UmEE DA ObI$a KOlKo TuJnO NaLI!!!!!!
ти си психопат за гдет ни караш да четем тваПървоначално написано от NeL$eTo
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Погледа много издава...Ако я гледаш,ще разбере ,че ти я харесваш,но и още нещо...може би ще иска ти да направиш първата крачка!!!УСПЕХ!!!
P.S. Напоследък много хора взеха да флуудят в темите...Няма да е зле да се обърне внимание..За нашето удобство...
Точно така. Само с кисели краставички.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Kam edin prodaljitelen pogled,moje da dobavish i nqkoq usmivka![]()
Ako q gleda6 v o4ite,tova opredeleno 6te q navede na razni misli..osobeno ako go pravi6 sladko i sexyMn obi4am tova,super gotino e i naistina s edna usmivka bonus..i nqkoi dr jest moje da e tvoq,stiga da te haresva de hah
aide i good luck
Look deep inside me ...
Еми, гледай я по-продължително и опредлено ще забележи.
Ще забележи определено.
...че си извратен педофил...Първоначално написано от koalka