.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    Враца - София

Писмо за класно по Немски :)

Е, хора, дойде време и аз да поискам нещо Може да се каже,че по немски най съм го закъсал а в четвъртак имам класно. Излишно е да казвам кфа е госпожата (бе тя не е толко лоша ама за 40 мин 3 упражнения + съчинение) Няма какво да говорим...Аз се пак ще се постарая да науча там теорийката за упражненията, обаче мин. година ни предава друг даскал и ми се губат някой неща (абе целата година почти, да се отбележи че имам 6) и сега немога да си напиша съчинението. То е некфо писмо, около страничка малък формат...Темата е следната: Erzahle deinem Brieffreund von deiner Shule, von deiner Klasse, vom Deutschunterricht, von deinen Freunden, von uhren und deinen Hobbys.
    Надявам се да не искам кой знае колко...Ако някой има намерение да помогне да пише по-общи неща и да не плюе по часовете по Немски че напрао не ми се мисли после Ще съм ви много благодарен ако нахвърляте 150-200 думички Мерси предварително...(п.с. Трябва да имам време да го понауча или да измисля как да го препиша)
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Кога ти е класната? Може да помогна...Нямам никво време, тва е проблема, инче с удоволствие бих ти хелпнала, затва те питам колко време остава до класната ти, че да знам дали ще мога да намеря празен интервал от време, за да пиша съчинение...Втръснало ми е от немски, с първи език немски съм, ходя на училищен СИП по немкси, плюс тва ходя на уроци по немкси за по-голяма сигурност, щото ми предстои изпит за влизане в специализиран клас по немски...Абе исках да кажа, че АКО намеря време, съчинението ти ще е достатъчно грамотно написано ^^

+ датата н класната, няма да е лошо да ми нахвърлиш що-годе съдържанието на БГ, пък за мен да остане само превода, за да спестя от времето, което така или иначе ми липсва:/

ПП: Само да поясня, че не съм Еминемски, само пиша с ника му в момента(;
    Hip-Hop 4EVER!!!

Guest
    Ми проблема е че класното ми е утре Аз съм 2-ра смяна, т.че и тази вечер да е готово пак ще съм много доволен Като съдържание..ми знам ли..
    Скъпи приятелю,
    Ти ме попита за моето училище,затова сега ще ти пиша за него. То е най-хубавото в града. Сградата е доста голяма и наскоро и правиха ремонт. Класните стай са малки, но уютни. Класът ми е горе-долу добър, макар че не всички са идеални. Някои от предметите са скучни, други не чак толкова. Часът по немски минава добре, госпожата е добра и обяснява много. Правим много упражнения, но въпреки това се забавляваме. В класа си нямам много приятели,освен момчето с което седя - Николай. Неговото основно хоби е баскетбола, но напоследък и затова няма време. Аз харесвам волейбола, тренирам усилено. Също така прекарвам много време с приятелката си, но т.като съм 11 клас нямам много време за развлечения. Това е всичко от мен засега. Ще чакам да пишеш.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Мали мацка, ако помогнеш ще те обичам толкова много много много много и т.н. Ако пък не можеш не се притеснявай Споко...няма да се сърдя, ми просто кажи да знам да разчитам ли за довечера или не
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

mi kvo tam..namisli si na Bg kvo e i si go nahvurlqi na GSM-4eto s 4-5 izre4eniq..naprimer kvo praite v klas kak u4ite..tva onova ai uspeh !!! :P :P :P posle kaji kvo e stanalo
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    само да ти кажа че няма класно по немски, класните са по български и математика !

БебЕтатаа мииии

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ot kade q izrovihte taq stara tema...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си