.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: svirki

------
    Guest

svirki

ei hora ili po to4no momi4etata pomognete mi be molq vi.nz kak zvu4i tva ne6to ama kvo da se prai.Az sum super gnusliva a gadjeto mi vse mi vika are naprai mi svirka pls i az se se izmukvam po nqkuv na4in kvo da napraq 4e da mu pokaja 4e nemoga.btw probvala sum nqkolko puti ama napravo nz kvo mi stava super mi e otvratitelno

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем просто му кажи че те е гнус (макар че няма ни6то гнусно в това) и че някои ден като преудолее6 това не6то 6те му направи6.Просто му казва6 че неиска6 да прави6 и че те е гнус и т.н без да му овърта6 и да лъже6 там.А тои ако те обича много няма да те кара след като му каже6 тези не6та.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    като му направиш една пица в/у уя а.к.а да се издрайфаш, мисля ще му стане дори прекалено ясно

Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Ем просто му кажи че те е гнус (макар че няма ни6то гнусно в това) и че някои ден като преудолее6 това не6то 6те му направи6.Просто му казва6 че неиска6 да прави6 и че те е гнус и т.н без да му овърта6 и да лъже6 там.А тои ако те обича много няма да те кара след като му каже6 тези не6та.

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си