- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da me pogledne s drugi ochi
ima edno mom4e sus 4 godini po-golqmo ot men koeto me haresva i az negono problema e che me ima za dete a az veche nesum gadjeto mu e kolkoto men a toi se durji s men taka sqkash sum dete kajete mi kak da go nakaram da me pogledne s drugi ochi da gleda na men kato na jena kakto gleda na gadjeto si![]()
haha
qvno sedarji6 kato dete.
A i za tfo kat si ima gj 6e go salq6 ??
Tfa e tupo
цици, цици имаш ли, питам азедна жена тряя да има цици
![]()
И на колко години си ако не е тайна![]()
като начало се изкъпи.Първоначално написано от dete koeto veche porasna
Мъжете харесват жени който са се къпали поне веднъж.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Може би, за да ти го казва проблема е в държанието ти, не знам.Ако не е това, нямам представа как може да му се промени отношението, щом вече има изградено такова.
извади му тези и му инплантирай новиПървоначално написано от dete koeto veche porasna
Отрежи си ръката. Със сигурност ще те погледне с други очи.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
хахаха...абе има ли тема в която не споменаваш за рязане на ръце...хахаха...кефиш ме максимално...Първоначално написано от anubite
Ам по темата...Мисля че държанието ти е изградило тфа мнение...Пък аз не мисля че е лошо да гледа на теб като на дете...сладко забавно детенце...незнам обаче как ще му промениш мнението...трябва да направиш нещо с което да му докажеш какфа си всъщност..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Има и добра страна, ако те смята за дете. Ако те зареже, можеш да го съдиш за педофилия.
хахах...да и тфа е решение...ама..ако и той е дете ще е доста трудничко...абе се тая...СЪДИ ГО ДО ДУПКА...!!...Първоначално написано от anubite
хаха...базикам се де..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
А аз говоря сериозно... до дупка.Първоначално написано от flirt4e_{f}
Измиите си зъбите!!
КАКВО?! ТИ ИЗВРАТЕН ЛИ СИ, БЕ?!Първоначално написано от xixi
Първоначално написано от Seizure of Power
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
И после моите мнения били простотия.Първоначално написано от TreeHill
Ами просто го накарай да те погледне с други очи като му покажеш че не си детенцето за което те мисли...покажи му че си сладка и забавана но паралелно с това едно сериозно момиче-което е надраснало възрастта си...дръж се с него-не като малко и разглезено момиченце..нали?Успех!
blagodarq na poslednite dve mneniq i na vsi4ki koito nego oburnaha v podigravka
Няма защо.Първоначално написано от dete koeto ve4e porasna
Може и да не е от държанието...Ако си е навил на пръстта това доста трудно ще го накараш да мисли на теб по друг начин....УСПЕХ!!!Първоначално написано от dete koeto ve4e porasna