.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Guest

Как да му светнат очите? :D

Алоха пийпъл!Гаджето ми се връща от екскурзия в Петък.Искам по някакъв начин да му светнат очите ,тъй казано - да му харесам,да му се сторя различна,да ахне като ме види
    Само седмица и половина не сме се виждали (ще станат в Петък като се върне) , та за тва имам малко време.Моля ви дайде ми идейки.Ще съм си задъжена !!!!
    Приемам всякакви предложения,само моля да не струват майка си и баща си

Guest
    Пак аз - иначе казано имам..днес,утре и в други ден половината ден.
    МОЛЯЯЯЯЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ!!!

em zavisi na kolko si i pravite li go , za6toto mom4etata sa malko ( vpro4em mnogo) povurhnostni i tva 6te mu haresa
    ina4e kupi si nqkoe novo parcal4e ili biju ili puk smeni pri4eskata i mu pokaji 4e o6te go obi4a6

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Направи се руса.
    Или се накъдри.
    Или си вземи някаква блузка с деколте (но не такова дето чак да ти изкачат) и такажа прилепнала на долу по корема и в по светъл цвят - така нянките ти ще изпъкват.
    И може да си вземеш няквко черно коланче с кръгчета
    И си направи един изящен маникюр.
    И си оскуби веждите! И се гримирай хубафко.
    И бъди в добро настроение!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    HMM TVA e mn dobra ideq we macko, hubavo e 4e iska6 da miu se haresa6..... emi spored men dori 1 sexy potni4e 6te mi vazdeistva dobre.....kakto kazaha nqkoq nova pi4es4ica i qk grim mislq 4e na nego 6te mu e dostata4no tva dori smao da te vidi,pak ako6te6 4uval da oble4e6.,.....hubavoto si e hubavo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    МИиииииииии на 18 съм.. и да правим го,ама ти какво?да го хвана от самолета за краката?! За прическа - ми моята коса е дълга и права,на ролки не ми отива,а искам да си запажа дължината същевременно.За парцалче,да днес си взех потниче едно ново и бельо.Ама др? Хелп ,пък и нямам мн време

Guest
    ахаха,черинка душко... .

хам разбирам те
    и аз имам дълга права коса и ми е ясно положението ти
    ми има бои с измиване днес си руса а след 3 измижания ве4е не си
    хем 6те си разли4на хам 6те може да прецени6 дали ти отива така

Guest
    Ама ти можеш ли да ми гарантираш че ако си сложа такава боя и ще се махне след 3 дена?!Пък и кажи марка ,никак не съм наясно!

еми не мога да ти гарантирам 4е то4но след 3 измивания 6те се маьне , но сус сигорност из4езва след известно време (наи- много ми е издържала седмица и полувина) то тя не из4езва изведнъж , а постепенно
    за марка ми Палете и маи Шварцкоп аз техни продукти съм ползвала .
    продажат се в пакет4е като 6ампоаните за еднократна употреба

хеи гостенко би ли ми помогнала за въпроса как да му зажуртя главата ( имам такажа тема и ми трябжа мнение)

Guest
    О.к мога да стана руса..ама идеята е че съм с катранено черна коса ,къносвам се .А тва на прахче е така ли?разтварям ,мажа,измивам - > руса съм и след 3-4 измивания пак съм черна?А през тва време,докато пада -с лайнян цвят на косата ???

еми не е прах4е а е като боя , но за тжоя слу4еи нз дали русото 6те хжане над катрана

Guest
    Аха..авно без тва .А бтв как седи косата на дифузер?Снимка може ли? И колко биха ми взели в салон,за да ме направят на преса?Защото ако е над 10 лева,просто ще отида в една приятелка.

Айде чакам още идей ,давайте плз,нямам време !

ако ти е права косата по- добре я на4упи с ма6а

Guest
    Колко ще ми вземат знаеш ли ?

еми нз аз не съм ходила , ако някои тжои познат има 6те е наи - добре , а ина4е сумняжаме да е поже4е от 10 лв

Голям фен
    Град
    София
    1. поръчай му "госпожица на повикване"
    2. вземи му каса бира
    3. кажи му, че докато се забавлява, ти ще си в кухнята и ще готвиш

sounds pretty fuckin' fine to me

а иначе сериозно - секси бельо, секси обстановка, секси, но и не прекалено много гримче, лек аромат на любим парфюм и...

кеф, кеф...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Как да му светнат очите? :D

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Алоха пийпъл!Гаджето ми се връща от екскурзия в Петък.Искам по някакъв начин да му светнат очите ,тъй казано - да му харесам,да му се сторя различна,да ахне като ме види
    Само седмица и половина не сме се виждали (ще станат в Петък като се върне) , та за тва имам малко време.Моля ви дайде ми идейки.Ще съм си задъжена !!!!
    Приемам всякакви предложения,само моля да не струват майка си и баща си
    Нагласи се с малко грим и други такива, но не прекалявай защото ще ахне от ужас. И облечи нещо по-секси, което да подчертава твоята красота.

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    ако ти е права косата по- добре я на4упи с ма6а
    Мноу яко , а вечерта ... направи така, че да те желае... сигурен съм, че си е мислел вс. вечер за тебебе, за пропуснатите нощи

Guest
    Вечерта няма да сме заедно,той вкъщи,аз у нас си .. . Мислех си цялата да съм в бяло . А косата на преса . Ноктите може да са ярко червени..хм..а ако му се появя с роза..там ще са и приятелите му..Те са с малко по-различни разбирания за живота да го кажем(нямат сериозна връзка като него,интересуват се от др неща.Шапка на тояга им е с други думи!)Може и да му хареса,а може и да се засрами от др ,да го изложа?! Ако не цвете какво?Или аз съм достатъчна изненада?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вечерта няма да сме заедно,той вкъщи,аз у нас си .. . Мислех си цялата да съм в бяло . А косата на преса . Ноктите може да са ярко червени..хм..а ако му се появя с роза..там ще са и приятелите му..Те са с малко по-различни разбирания за живота да го кажем(нямат сериозна връзка като него,интересуват се от др неща.Шапка на тояга им е с други думи!)Може и да му хареса,а може и да се засрами от др ,да го изложа?! Ако не цвете какво?Или аз съм достатъчна изненада?
    Иди с бутилка вино и презерватив,залепен към нея!
    Приятелите му ще умрат от яд \/ xixixi
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Направи се руса.
    Или се накъдри.
    Или си вземи някаква блузка с деколте (но не такова дето чак да ти изкачат) и такажа прилепнала на долу по корема и в по светъл цвят - така нянките ти ще изпъкват.
    Това е най-тъпото мнение което съм чела до сега ! Особено тфа Направи се руса е върха на селската тъпотия!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    То не беше ли на базик?
    А по въпроса...абе хубо че искаш да му се харесаш, ама той и без тва си те харесва, а ако си мн променена сигурно ще се шашне. Обличай новия потник и бельото, бъди пряясно изкъпана , лек грим, усмивка...според мен най-вече трябва да си проличи че се радваш пак да го видиш(с държанието си го показваш тва)...тва с розата и виното го зарежи. айде обичкайте се
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Направи се руса.
    Или се накъдри.
    Това е най-тъпото мнение което съм чела до сега ! Особено тфа Направи се руса е върха на селската тъпотия!
    Ами, явно си прекалено глупава и с примитивно мислене, за да не схфанеш какво съм имала предвид.
    Лека вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си