- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му светнат очите? :D
Алоха пийпъл!Гаджето ми се връща от екскурзия в Петък.Искам по някакъв начин да му светнат очите ,тъй казано - да му харесам,да му се сторя различна,да ахне като ме види
Само седмица и половина не сме се виждали (ще станат в Петък като се върне) , та за тва имам малко време.Моля ви дайде ми идейки.Ще съм си задъжена !!!!
Приемам всякакви предложения,само моля да не струват майка си и баща си![]()
Пак аз - иначе казано имам..днес,утре и в други ден половината ден.
МОЛЯЯЯЯЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ!!!![]()
em zavisi na kolko si i pravite li go , za6toto mom4etata sa malko ( vpro4em mnogo) povurhnostni i tva 6te mu haresa
ina4e kupi si nqkoe novo parcal4e ili biju ili puk smeni pri4eskata i mu pokaji 4e o6te go obi4a6![]()
Направи се руса.
Или се накъдри.
Или си вземи някаква блузка с деколте (но не такова дето чак да ти изкачат) и такажа прилепнала на долу по корема и в по светъл цвят - така нянките ти ще изпъкват.
И може да си вземеш няквко черно коланче с кръгчета![]()
И си направи един изящен маникюр.
И си оскуби веждите! И се гримирай хубафко.![]()
И бъди в добро настроение!
HMM TVA e mn dobra ideq we macko, hubavo e 4e iska6 da miu se haresa6.....emi spored men dori 1 sexy potni4e 6te mi vazdeistva dobre.....kakto kazaha nqkoq nova pi4es4ica i qk grim
mislq 4e na nego 6te mu e dostata4no tva dori smao da te vidi,pak ako6te6 4uval da oble4e6.,.....hubavoto si e hubavo
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
МИиииииииии на 18 съм.. и да правим го,ама ти какво?да го хвана от самолета за краката?!![]()
За прическа - ми моята коса е дълга и права,на ролки не ми отива,а искам да си запажа дължината същевременно.За парцалче,да днес си взех потниче едно ново и бельо.Ама др? Хелп
,пък и нямам мн време
![]()
ахаха,черинка душко....
хам разбирам те
и аз имам дълга права коса и ми е ясно положението ти
ми има бои с измиване днес си руса а след 3 измижания ве4е не си
хем 6те си разли4на хам 6те може да прецени6 дали ти отива така![]()
Ама ти можеш ли да ми гарантираш че ако си сложа такава боя и ще се махне след 3 дена?!Пък и кажи марка ,никак не съм наясно!![]()
еми не мога да ти гарантирам 4е то4но след 3 измивания 6те се маьне , но сус сигорност из4езва след известно време (наи- много ми е издържала седмица и полувина) то тя не из4езва изведнъж , а постепенно
за марка ми Палете и маи Шварцкоп аз техни продукти съм ползвала .
продажат се в пакет4е като 6ампоаните за еднократна употреба![]()
хеи гостенко би ли ми помогнала за въпроса как да му зажуртя главата ( имам такажа тема и ми трябжа мнение)
О.к мога да стана руса..ама идеята е че съм с катранено черна коса ,къносвам се.А тва на прахче е така ли?разтварям ,мажа,измивам - > руса съм и след 3-4 измивания пак съм черна?А през тва време,докато пада -с лайнян цвят на косата
![]()
![]()
![]()
???
еми не е прах4е а е като боя , но за тжоя слу4еи нз дали русото 6те хжане над катрана![]()
Аха..авно без тва.А бтв как седи косата на дифузер?Снимка може ли? И колко биха ми взели в салон,за да ме направят на преса?Защото ако е над 10 лева,просто ще отида в една приятелка.
Айде чакам още идей ,давайте плз,нямам време !
ако ти е права косата по- добре я на4упи с ма6а![]()
Колко ще ми вземат знаеш ли ?
еми нз аз не съм ходила , ако някои тжои познат има 6те е наи - добре , а ина4е сумняжаме да е поже4е от 10 лв
1. поръчай му "госпожица на повикване"
2. вземи му каса бира
3. кажи му, че докато се забавлява, ти ще си в кухнята и ще готвиш
sounds pretty fuckin' fine to me![]()
а иначе сериозно - секси бельо, секси обстановка, секси, но и не прекалено много гримче, лек аромат на любим парфюм и...
кеф, кеф...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Нагласи се с малко грим и други такива, но не прекалявай защото ще ахне от ужас.Първоначално написано от Анонимко
И облечи нещо по-секси, което да подчертава твоята красота.
Мноу яко , а вечерта ... направи така, че да те желае... сигурен съм, че си е мислел вс. вечер за тебебе, за пропуснатите нощиПървоначално написано от GoLdy
![]()
![]()
Вечерта няма да сме заедно,той вкъщи,аз у нас си ..![]()
. Мислех си цялата да съм в бяло
. А косата на преса . Ноктите може да са ярко червени..хм..а ако му се появя с роза..там ще са и приятелите му..Те са с малко по-различни разбирания за живота да го кажем(нямат сериозна връзка като него,интересуват се от др неща.Шапка на тояга им е с други думи!)Може и да му хареса,а може и да се засрами от др
,да го изложа?! Ако не цвете какво?Или аз съм достатъчна изненада?
Иди с бутилка вино и презерватив,залепен към нея!Първоначално написано от Анонимко
Приятелите му ще умрат от яд \/ xixixi
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Това е най-тъпото мнение което съм чела до сега !Първоначално написано от cherinka
Особено тфа Направи се руса е върха на селската тъпотия!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
То не беше ли на базик?
А по въпроса...абе хубо че искаш да му се харесаш, ама той и без тва си те харесва, а ако си мн променена сигурно ще се шашне. Обличай новия потник и бельото, бъди пряясно изкъпана, лек грим, усмивка...според мен най-вече трябва да си проличи че се радваш пак да го видиш(с държанието си го показваш тва)...тва с розата и виното го зарежи. айде обичкайте се
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Ами, явно си прекалено глупава и с примитивно мислене, за да не схфанеш какво съм имала предвид.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Лека вечер.