- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- CELYVKAAA ;(((
da vi se opla4a .\i da vi popitam kvo da prava .. dnes izlizax s edno mom4e s koeto se xaresvame .. i toi iska6e da me celyne i az postoqnno se darpax .. 6toto nemoga da se celyvam s ezikkvo da prava pak 6te izlizame a men mnogo me e sram
Никой не се е родил научен!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
с други думи ти си неуспешна курва.Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
Работи върху себе си.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
ти са интересен ли се имаш?Първоначално написано от xixi
Ам... не си
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
da no toi 6te razbere i posle neznam kak 6te go pogledna ..![]()
neznam kvo da prava ..
xixi mn si ogranichen neshto
nikoi ne se e rodil nauchen pravilno. uspokoi se dokolkoto mojesh i ne go misli otdai se na momenta i shte vidish che vs shte mine perf :P puk ako toi te haresva nishto ne go burka da te nauchi nali takauspeh
ето каза ти го една успешна курва ^^Първоначално написано от PoisoNGirL
mi da ama kofti e 4e nemoga da se uspokoq kogato sym blizo do nego .. mnogo sam pritesnitelna i sramejliva neska iska6e da me celyne ama az se durpah ..
ммм не си затая кариера скъпаПървоначално написано от celyvka
celyvka.. vseki se e pritesnqval purviq put.ako mnogo go haresvash edna celuvka nqma da te spre... daje bi trqqlo da te podtikne da iskash da go celunesh. prosto ako iskash budi iskrena s nego.. kaji mu .toi shte te razbere. edin moment na pritesnenie e nishto v sravnenie s priqtnoto izjivqvane na purvata celuvka
Ами нали все някога трябва да има първи път за да се научиш.
Кажи му че ще ти е за първи път за да не се притесняваш и действай.
Ако не стане добре поне той ще знае защо![]()
Недей да се дърпаш, защото момчето може да си помисли, че проблема е в него.Просто се отдай на момента и не мисли много-много какво ще стане.Ако те харесва, дори няма да забележи разликата.![]()
mersi .. tva poslednoto mnenie me yspokoi mnogo![]()
А ако не си от най-срамежливите (по принцип,не в неговата компания само) можеш просто да му намекнеш че не си много опитна в тва отношение,ако наистина те харесва ще те разбере.![]()
няма кой да те научи.Няма учебници и книги за тая работа...идва си от самосебе си
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Vij,nqma opredelen na4in za celuvaneto,no kato posegne sledva6tiq p1t k1m teb da te celune,prosto mu kaji 4e ne si go pravila do sega i toi 6ti pokaja kak stava cepiqtauspeh
Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!
Unikalno e ....Първоначално написано от Pti4i grip
Първоначално написано от ThePainIsReaL
znae6 li pri men kak stana otivam na disko i ima edin deto go haresvat vsi4ki oba4e toq kato se lepna za men i krai i puskat bulsa tancuvame i toi me celuna i az vikam aide poide konq i bam edin esik toi e na 19 i e golqm pi4 i posle cqla ve4er naprao mi se shvana ustata savet ot 13 godi6na ti na kolko si????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uspeh
mi kaji mu ne moga da se celuvam i vij kvo 6ti kaji
celuvaite se bez ezik :P
macka nikoi ne se e rodil nau4en si4ko si idva ot samosebesi prosto se otpusni i si4ko 6te se podredi ostavi go toi da poeme iniaciativata!adi uspeh!nqma receptva za celuvkite za vseki e individualno!![]()
Horata koito pra6tat vuzdu6ni celuvki sa izklu4itelno murzelivi! :P
KyrTimm Mifkii Lepim PloChkii
Еми да, започнете с тва, а когато се почувствате, че си пасвате на муцунки, и ако той ти пусне език, пусни му и ти :>Първоначално написано от sexy_small_lady