- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в "лошо момче"-какво да правя?
Хора имам проблем обичам много едно момче-запознахме се на един мач-аз съм мажоретка,а той-боксьор-адски е чаровен има невероятна усмивка и излъчване...но е от типа-лошо момче,ако ме разбирате..не обича сериозните връзки..с всяко момиче е за по една вечер...затова до сега не съм му пуснала...на скоро той ми каза-Искам да спя с мажоретка!...а аз просто се усмихнах-много неловко се почувствах..но преди около 4-5 дни ми каза че се чувства адски добре с мен и че съм му станала много близка и че само с мен може да споделя (наистина ми е казвал много лични неща)..но не го ли прави само за да ме вкара с леглото..незнам..объркана съм...много многоHELP!
Отрежи си ръката. Ще се откаже.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
кви са тия тъпни ? пак ли сте гледали американски тийн филми/сериали ?
ай сиктиружас
Наистина не се ебавам ... и съм абсолютно сериозна и моля да отговарят само тези-които наистина имат какво да кажат..сериозно е наистина...
Добре. Шегата на страна. Сериозно. Отрежи си ръката.Първоначално написано от sexYtoOo
не бързай
времето ще покаже![]()
Първоначално написано от anubite
ае земи млъкни най-сетне и ти с тая ръка ве ... отрежи си ги и двете кат си толко мераклия
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Лош човек. Плашиш ме. Не мъ бий.Първоначално написано от TreeHill
Аз предлагам ти да си одрежеш своята,за да не даваш вече подобни съвети!Първоначално написано от anubite
![]()
Incomplete..........
баси турбогрухтера ... пълен олигобобър
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ама айде измислете си по некое ново лафче, шот' постоянно тоя съвет ми давате. Така де. Скучно ми е.Първоначално написано от LGPz
Е, това е. Черепът от Древна Гърция си каза мнението.Първоначално написано от Pti4i grip
ти още ли си тука?
Alliance binds us..
> Best song ever!
И ще бъда...Първоначално написано от TreeHill
ммм....кфо да ти кажа....според мен иска да те фкара ф леглото.......мммм поизчкай о6те малко време...и виж кфо 6е напрай ако се отдръпне на4и.....само за едното ебане ако не начи иска не6то пове4е...![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
споко освободен си да си ходиш...
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ще кандидатствам за Гинес. Това може би е мението с най-много цитати един в друг.Първоначално написано от TreeHill
х Резачката се върнаПървоначално написано от anubite
много си пъргав даде на момичето добър съвет но аз и писах на лична и тя си резна крака
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
кандидатствай по-добре във вас щото не се знае дали ще те вземе баща ти да се прибереш
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ха. Мръсник! Предател! Конституционно нерурхистче.Първоначално написано от malone
За такива лични нападки има ЛС ...![]()
Incomplete..........
То има и Скайп. Но за какво са ни такива новости в съвременния софтуер, като можем спокойно да си пишем във форумите и да занимаваме останалите с нашите семейни проблеми?Първоначално написано от LGPz
Ооо СемеЙнИ ?![]()
![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
Хм... Май не се изказах правилно. Искал съм да кажа сексуални.Първоначално написано от LGPz