- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в "лошо момче"-какво да правя?
Като нищо и заради това да го прави.Момчетата от този тип те омайват с приказки, докато не получат това, което искат и после те зарязват.Реши какво искаш, но после да не пишеш теми във форума как те е наранил, а ти имаш силни чувства към него.
Първоначално написано от anubite
оптимално прост ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Пич. Използвай малко по-прости изрази. Все пак съм идиот. Не ме затруднявай така. Недей. Сега пак ще ме боли главата.Първоначално написано от TreeHill
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
anubite - изморяваш.
Incomplete..........
Ццц...аз ти предлагам още известно време да карате без да задълбочавате отношенията си с тва прословуто "пускане".Ако видиш че наистина се интересува от теб вече ти реши дали те заслужава или не.
ААаа не кумуняга мълчи си издаде тайнатаПървоначално написано от anubite
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
nz no i 'bad boys' mogat da se vlubvat ;] Moq priqtel be6e tykyv no samo zaradi men promeni celiq si jivot.Zapo4na ot 0-lata.Zatova iz4akai malko to 6te si proli4i
Moje ve4e da ti e pisnalo ot savetnici no 4ui i men.6tom do sega tova mom4e ne e imalo seriozna vrazka,napalno e vazmojno da te balamosva i tova koeto ti e spodelil da e predvaritelno zau4eno i iztarkano ot upotreba.Predi da si se qdosala oba4e pomisli dobre,razpitai predi6nite mu "jertvi".Moje pak tozi pat da e iskren i vrazkata vi da ima 6ans.Kasmet!
Не позволявай страхът от грешки да те извади от играта!
Spored men ti si edna ot vsi4kite za nego...Moqt savet e da go zabravish,a ako toi naistina ima nqkakvi po-specialni 4uvstva kam teb shte te potarsi ne samo za ednoto spane... [/b]
Просто го искаш! Това не е любов и ще ти мене ако спреш да се внушаваш простотии.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Недей бърза! Времето ще си покаже! "Лошо момче" - от типа искам да правим секс тази вечер, а утре не искам да те виждам...
просто недей да му пускаш и виж дали интересът му към теб ще се задържи или накрая ще му омръзне да се занимава
опознай го добре и не прави нищо прибързано![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.