Първоначално написано от
Pti4i grip
Az syshto se zanimavam s mnogo neshta,momiche sym,no uspqvam da byda vyv forma,da se oblicham stilno,da byda dushata na kompaniqta,da imam dobri ocenki,da cheta po noshtite enciklopedii,da svirq na piano,da hodq na aktiorsko maistorstvo,da se zanimavam s chujdi ezici,da pytuvam,da imam priqteli i priqtelki,gadje,da chistq ot vreme na vreme,da se obryshtam vnimanie na semeistvoto i t.n.Nqkoi kazvat,che denqt mi se systoi ot 48 chasa
Пропусна да кажеш, че си вундеркинд, печелила си международни състезания по медицина, литература, математика, география, химия, физика и други науки, които още не са открити. Владееш тринайсе езика, 4 от които вече са изчезнали, а 1 дори не е известен на никой друг, общуваш с хора от цял свят, занимаваш се с йога, джудо, таекуон до, кунг фу, карате, плуване, художествена гимнастика, футбол, баскетбол, волейбол и тенис, републикански шампион си по компютърни игри (каквито и да е), практикуваш археология и мотокрос...
Ти си един гений. Даже няма да се учудя, че знаеш каква е скоростта на светлината във вакуум и че тя е константа, както и 7 доказателства на Питагоровата теорема. За теб е кристално ясно какво са египетски дроби, както и как се доказва окръжността на деветте точки, права на Симпсън. И това само от 9-токласния материял!!! Дори разбираш неща като мутуализъм, аминокиселини и строеж на въглехидратите.
Печелила си Стани Богат три пъти, Минута е много - 10 месеца поред...
Господи...
Prav si,propusnah da spomena mnogo neshta.Pechelila sym systezaniq, hodih na olimpiada po matematika v Indiq,tova zasega e nai-golqmoto mi postijenie,ima vreme za oshte,inache sym pechelila v bg dosta systezaniq.
Do 13 ezika ne sym stignala de,ama nali kazvam-Ima vreme.Zasega sa 5.
Inache se zanimavah s ioga predi,po 3 chasa na den,ama sega samo se prochistvam s angliiska sol.
Da,imam karta za pluvane,fitnes,sauna i djakuzi i hodq po vednuj-dva pyti v sedmicata.Na tenis hodq seriozno kym mai mesec,kato se zatopli,no sega ,no tazi godina,sledeiki klimatichnite promeni,moje bi shte zapochna po-rano.
Za arheologiqta kakvo da ti kaja..hodih dobrovolka,kopahme na plaja na Sozopol,no ne e neshto seriozno,prosto trqbvashe da opitam
E tova za egipetskite drobi ne go znaq,ako iskash mojesh da mi obqsnish ili utre,kato hodq do bibliotekata,shte se porazrovq