а аз не си казвам "зубър"...но това е сигурно защото съм по-голяма от вас и вие все още разсъждавате по този начин...някои момчета с очила са доста секси,а определено момче с висока обща култура е по-добрият вариант от сладникъв гъзар кух като градинска лейка..
проблема при това момче е друг:момичетата на тази възраст първо гледат външността,даже да не кажа най-вече....с времето и годините започват да оценяват другите качества...ще те оценят,ще видиш и все пак з ада се харесаш на момиченцата които не са прескочили предразсъдъците относно "зубъра" може наистина да се постараеш да свалиш някое килце и то става много лесно особено при мъжете...не е чак толкова задължително да спазваш строг хранителен режим ако редовно спортуваш(играеш често футбол,баскет и др. с приятели,нещо което ти харесва...или плуване!особено много помага,фитнес...)един приятел така смъкна доста килца без да се тормози с хранителен режим и без да се ограничава..а само с футбол почти всеки ден!резултатите са изумителни!както казах при мъжете е лесно...а колкото до очилата-не е нужно да ги махаш,всичко е в рамката и това кой тип форма ще отива на лицето ти
като малка и аз имах комплекси затова,че носих очила,но моето беше генетично,а не защото съм "зубър" (да ви таковам детския акъл,за да си мислите,че очила се слагат само от това )
и сложих лещи и...чувствах се по-добре,но след това много момчета ми казаха,че очилата ми стоят страхотно,а един даже каза,че с тях съм по красива и от тогава от време на време съм с очила,от време на време с лещи....и хубаво е,защото всеки път може да си различен-с и без...все едно..човека е важен,характера не очаквай да ти се оцени веднага,с времето...нужно е търпение,всичко ще е наред,просто релакс:0