Цитирай Първоначално написано от Анонимко
smisul treniram shahmat, nosq ochila i sum leko pulen, kato cqlo moga da kaja che ne privlicham jenskoto vnimanie, mnogo jeni sa mi kazvali che sum zabaven, i imam strahotno chustvo za humor, no s nikoq ot tqh ne sum stignal do po dalech ot priqtelski razgovor, imal sum vuzmojnosti da trugna s ne tolkova privlekatelni momicheta, no te ne meprivlichat fizicheski, i az kato vseki normalen muj tursq krasivoto, smqtam che sum dosta nad srednoto nivo po intelekt sred moite vrustnici tineidjuri, svirq na piano, igraq futbol i tenis, puskam redovno evrofutbol, zapoznat sum dosta dobre s geografiq, vobshte imam dosta bogata obshta kultura, problema e che ne moga da si namerq krasiva priqtelka, iskam suvet ot jenskata chast v tozi forum!!, molq vi kajete mi tainiq put po koito da stigna do surceto na edna jena, koqto da vijda v men ne fizicheskiq mi oblik a dushata i kachestvata s koito razpolagam, napulno sum otkroven s vas i vi molq da podhodite seriozno, az sum na 16 ot sofiq i ochakvam ot vas da spodelite nqkoi jenski taini ), koito da me ulesnqt, predvaritelno vi blagodarq!!
Виждам колко си над средното, просто по почерка... по начина на писане, по използваната втора бета версия на БГ азбуката, направо къртиш.