smisul treniram shahmat, nosq ochila i sum leko pulen, kato cqlo moga da kaja che ne privlicham jenskoto vnimanie, mnogo jeni sa mi kazvali che sum zabaven, i imam strahotno chustvo za humor, no s nikoq ot tqh ne sum stignal do po dalech ot priqtelski razgovor, imal sum vuzmojnosti da trugna s ne tolkova privlekatelni momicheta, no te ne meprivlichat fizicheski, i az kato vseki normalen muj tursq krasivoto, smqtam
che sum dosta nad srednoto nivo po intelekt sred moite vrustnici tineidjuri, svirq na piano, igraq futbol i tenis, puskam redovno evrofutbol, zapoznat sum dosta dobre s geografiq, vobshte imam dosta bogata obshta kultura, problema e che ne moga da si namerq krasiva priqtelka, iskam suvet ot jenskata chast v tozi forum!!, molq vi kajete mi tainiq put po koito da stigna do surceto na edna jena, koqto da vijda v men ne fizicheskiq mi oblik a dushata i kachestvata s koito razpolagam, napulno sum otkroven s vas i vi molq da podhodite seriozno, az sum na 16 ot sofiq i ochakvam ot vas da spodelite nqkoi jenski taini

), koito da me ulesnqt, predvaritelno vi blagodarq!!