Vij kvo ,priqtel!
Kato gledam spisyka ti s hobita ,ne mojesh da otdelqsh vreme za fitnes,shlqene po magazinite i t.n.
Az syshto se zanimavam s mnogo neshta,momiche sym,no uspqvam da byda vyv forma,da se oblicham stilno,da byda dushata na kompaniqta,da imam dobri ocenki,da cheta po noshtite enciklopedii,da svirq na piano,da hodq na aktiorsko maistorstvo,da se zanimavam s chujdi ezici,da pytuvam,da imam priqteli i priqtelki,gadje,da chistq ot vreme na vreme,da se obryshtam vnimanie na semeistvoto i t.n.Nqkoi kazvat,che denqt mi se systoi ot 48 chasa
Az haresvam momcheta kato teb,koito si znaqt interesite,zabavni sybesednici,mogat da ti govorqt primerno ot promishlenostta v Rurskata ravnina do klasicite,ot poslednata produkciq na Hollywood do politikata v Bg i i Evropeiskiq syiuz!
Qvno ne si popadnal v dobra sreda.Kyde uchish?
Po-golqmata chast ot momi4etata na taq vyzrast se interesuvat ot diskotechki,batkovci,dreshki i parichki.I nishto drugo.No vse oshte imam momicheta,koito shte te ocenqt i takyv ,kakyvto si,vqrvai!
I tochno zashtoto ejednevieto mi mai e syshtoto kato tvoeto,mi se struva,che ne mojesh da otdelqsh po 2 chasa na den za fitnes,prestoi v salona za krasota i t.n.!Hrani se zdravoslovno i pravi uprajneniq vkyshti.Kogato imash vreme(primerno lqtnata vakanciq ) poraboti malko nad sebe si.