.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: na4inae6 6ofior

Guest

na4inae6 6ofior

tui kato sum na4inae6t 6ofior iskam dr u4astnici v dvijanieto da go znaqt ,za tui iskam da si lepna na kolata edin triugulnik s nqkva udvtelna(kogato hodeh na kursovete mi kazaha 4e imalo takova ne6to, no maika mi mi kaza 4e ve4e ne se izpolzvalo), ta kajete mi znaete li za takova ne6to i ot kude moga da si kupq takuv

Мега фен Аватара на machoka
    Да, това беше практика преди време. Даже ТИР-аджиите се 'ебаваха', като си слагаха такива по камионите Нямам представа къде може да се намери, но вероятно е широкодостъпно.

Мисля не..

а ти чете ли новия закон за движение по пътищата, влязал до колкото разбрах със задна дата от първи януари?!

Няма такъв смях - фишовете стават до 50лв, задължен си да имаш в колата светлоотразителна жилетка, задължен си да караш само в най-дясна лента. Навлизането в по-лява става само за изпреварване, още хиляда тъпи глоби, а най-големия та*ак е, че глобата за шофиране без книжка е... 10 лв.
    Т.е. по-добре и евтино ти излиза да караш без книжка и да си трупаш актчета по 10 лв...

Не го обясних добре, но разбиращ човек ми го обясни в детайли и беше.. абсурдно.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    а най-големия та*ак е, че глобата за шофиране без книжка е... 10 лв.
    Т.е. по-добре и евтино ти излиза да караш без книжка и да си трупаш актчета по 10 лв...

Не го обясних добре, но разбиращ човек ми го обясни в детайли и беше.. абсурдно.
    Ако не си носиш книжката в себе си беше 50 лева, а ако изобщо нямаш книжка (не си изкарал курсовете) - 200 лева

Guest
    i v kraina smetka si q imam knijkata samo iskam triougulniiiiiiik

Писенце
    Guest
    Хах и ти ли си начинаещ и аз миналата седмица взех книжка. И съм жена тъй да взема да си лепна две три такива белким отцелея

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Писенце
    Хах и ти ли си начинаещ и аз миналата седмица взех книжка. И съм жена тъй да взема да си лепна две три такива белким отцелея
    Че то по-добре я бутай колата

Ммм ако не се продават какъв е проблема в студио за стикери да си поръчаш. Правят единични бройки, а и ще си я направиш по свой дизайн

П.П. Мачок 10 лева ми се струва прекалено малко и абсурдно. Преди имаше и друго нещо... хванат ли те (втори път ) до 21 не получаваш право за управление. Сега няма ли го това?!

Нямам представа, на мен ми разказа само абсурдизмите един колега, който постоянно движи с автомобил и се интересува от тия закони. Аз не ги знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си