.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

чувствам се гадно

ходя с едно момче от моето училище.заедно сме от една седмица някъде.обаче се познаваме от много преди това,защото вся вечер сме си говорили с скайп а през сутрините в даскало.имаше дълъг флирт и сега най-сетне сме заедно.всеки ден сме заедно.прекарваме си страхотно.
    днес като излизахме прекарахме заедно близо 10 часа,през които всичко беше не хубаво,не прекрасно,а направо идеално.даже ми сподели че започвал да се влюбва в мен.обаче защото аз днес трябваше да се прибера по рано защотото щяхме да имаме гости,аз си тръгнах по-рано от обикновенно.приятелите му от даскало /от неговия клас предимно/ му се бяха обадили преди това и му бяха предложили да излезнат,но той беше отказал за да е с мен.но като разбра че аз ще се прибирам по рано,попита ме дали имам нещо напротив да излезне с тях.аз ест нямах и той излезна с тях само за един час...сега като се прибра и като го питах как е прекарал той м отговори,че горе долу.попитах го 'защо' а той ми отговори,защотот говореха гадни работи за теб и не ми беше приятно да ги слушам,даже за това си тръгнах и по рано...заболя ме много..той усети че ми стана гадно и веднага ми каза,че той държал на мен и не му пукало кой какво гооври и винаги щял да ме подкрепя и нямало да се влияе от чуждотоо мнение...
    обаче на мен ми е кофти...
    сега когато всичко е наред говори така,но ако се скараме,знам колко е важно мнението на приятелите..а тяхното е такова защото много от момчетата ме бяха канили да излизаме а аз всичките ги бях рязала и сега просто се нервят че аз съм с него а в същото време тях съм отрязала...
    моля ви дайте съвет какво да правя защтото така ми е кофти,знам че той засега не се влияе от тях,но все пак..

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    какво "все пак"? тряя малко доверие за тая работа

П.С : не малко доверие....
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest
    Да не ти пука! Опитай се само с най-добрият му приятел да си в добри отношения,а не с всички.Естесвтвено е да завиждат и да се опитват да ви разделят. Помоли гаджето си други път когато излизате да го вземе и него,за да успее той да те опознае и да види,че не си толкова лоша.
    Радвай се на идеалните си взаимоутношения с любимия и не позволявай някакви комплексирани teen-ове да ти скапват настроението.
    Помисли какво готино гадже си имаш,замисли се в/у думите му,че започва да се влюбва в теб.Те значат много повече от тъпите заедливи забележки на 'приятелите' му.
    Давай по весело!

Мега фен Аватара на koalka
    Виж...не може всички да те харесват и да ти казват колко си добра!Просто някои хора незнайно защо не те харесват.И аз съм в твоето положение горе-долу, но не с приятелите на гаджето ми, а с неговите родители.Не знам със сигурност дали не ме харесват, но някак си го усещам, въпреки че се държат много добре.Та...важно е какво той мисли за теб!Важно е, че не съгласява с мнението на приятелите си, а иска да е с теб.Не трябва да ти пука толкова и да ти бъде гадно.

vao6te da ne ti puka ako toi te obi4a nqma za kakvo da se pritesnqva6 da ne ti puka

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

гадно ти е викаш? такаа... пъхаш единия крак в джоба, другия в устата си, ръцете в задника и подскачаш на глава... може да помогне ; )

Супер фен
    Е спокойно ся де,щом той държи на теб и ти е казал там каквото ти е казал,няма смисъл да се притесняваш

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Винаги можеш да си отрежеш ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Кво да правиш? Еми радвай се... пича ти е казал, че държи на теб

Shtom toi si darji na tebe i ne se vliae ot mnenieto na priqtelite si nqma problemi.Prodaljavaite da si izkarvate gotino vseki mig v koito ste zaedno i tova e.

Guest
    be q si se obi4aite i ne se zanimavaite s gluposti vse pak nablijava 14 fevruari

Mi vi6 ne se qdosvai za tova...Gledai si kefa s nego i tva e ! Imai mu malko doverie pone Be HaPpY :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    Град
    София
    Постъпваш меко казано егоистично...дай да го затворим момчето в 1 стая и там да му носим хляб и вода и всичко да е окей!!! Лошо е да психясваш така. А и ако изкарва времето си само с теб,твърде вероятно е след време да си омръзнете. Все пак трябва да си има и малко лично пространство,както и ти. Хората какви проблеми имат и не знаят как да ги разрешат,а някои хора сами си ги сътворяват!!!Щом като ти е казал какво са говорели наистина държи на теб...едва ли е толкова глупав да се повлияе от тяхното мнение...ако все пак го направи- значи наистина е глупак.Имай повечко доверие

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:
    Не виждам кой знае какъв проблем, колкото и да се опитвам Човекът не стига, че ти е казал истината за това какво са говорили зад гърба ти неговите приятели, ами и те подкрепил... но наистина трябва да си нащрек, защото самият факт, че не те е защитил пред приятелите си, а е предпочел да се изнесе от сценката показва, че още не е съвсем сигурен дали ти или приятелите му са на първо място... но и да се скарате заради тях, какво толкова.. значи не те е заслужавал един зависим от чуждото мнение човек! Успокой се, не го мисли толкова! Вината не е в теб!
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Да не ти пука! Опитай се само с най-добрият му приятел да си в добри отношения,а не с всички.Естесвтвено е да завиждат и да се опитват да ви разделят. Помоли гаджето си други път когато излизате да го вземе и него,за да успее той да те опознае и да види,че не си толкова лоша.
    Радвай се на идеалните си взаимоутношения с любимия и не позволявай някакви комплексирани teen-ове да ти скапват настроението.
    Помисли какво готино гадже си имаш,замисли се в/у думите му,че започва да се влюбва в теб.Те значат много повече от тъпите заедливи забележки на 'приятелите' му.
    Давай по весело!
    съгласна!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: чувствам се гадно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    чувствам се гадно
    Мноу се радвам!
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си