- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сън ? Случвало ли ви се е?
Poprincip ako sunuva6 ne6ty lo6o..zn 6te se slu4i protivopolojnoto..!M/u dr tova sum go zabelqzala.. i ne se vprqgai tolkova na tiq suni6ta :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Дам... Особено онзи, в който падав от един мост...Първоначално написано от ThePainIsReaL
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Neeeee,gadno e da se sbydvat.Kofti e,a i bezinteresno da znae6 kakvo 6te se slu4i i da znae6,4e ne moje6 da go izbegne6.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Ами аз като сънувах(ама тва беше преди век),че съм в някакъв град с вампири.Отначало всички бяхме нормални,но после се появиха няколко вампира и почнаха да ни гонят.Разбягахме се,но доста хора биваха нахапани.Бях много уплашена ...и тогава изневиделица се появи един човечец ,на който му бях хвърлила око ,ама само така ,нищо сериозно.И той си ме гушкаше и беше с мен до последния момент,когато ухапаха и него.А когато и той тръгна след мен заедно с целия град само и само да ме направи една от тях,тогава вече не издържах и се събудих!
![]()
Това ,ако някой ми го разгадае -ЕВАЛА!![]()
П.С.:Не бях гледала филми за вампири!!!
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
sanuvah 4e letq .... i padnah ot legloto![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе вие много дословно ги тълкувате тези сънища.
Ensnare Forever според мен този твой сън ти показва че имаш някакви страхове и те е страх от това да се влюбиш.
eee kvo sa vprqga6 ot edin san! palni prostotii men ako pita6!!Първоначално написано от Ensnare Forever
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Oh ne se pretesnqvai spored mene nqma ot kakvo da se pretesnqva6 ne se strahuvai da se vlubi6 za6toto mislq 4 eot tam idva problema!! uspeh
![]()
Хаха аз много често си санувам и повечето ми сънища са някакви забавни било то за жени или другата ми болестАма тфа е че сега съм си харесал едно момиче многооо и направо ужас и постоянно него сънувам но ако не стане работата и не може да съм с нея май ще ми останат сънищата апа иначе я санувам как се цункваме и т.н. ама кво да се правиш сън не можеш да го избираш
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!