.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Poprincip ako sunuva6 ne6ty lo6o..zn 6te se slu4i protivopolojnoto..!M/u dr tova sum go zabelqzala.. i ne se vprqgai tolkova na tiq suni6ta :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

:)

mi za taq rabota si ima sannovnici v neta ima mn

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако всеки сън се сбъдваше ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ако всеки сън се сбъдваше ...
    Дам... Особено онзи, в който падав от един мост...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Фен
    Град
    ruse
    Neeeee,gadno e da se sbydvat.Kofti e,a i bezinteresno da znae6 kakvo 6te se slu4i i da znae6,4e ne moje6 da go izbegne6.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Нз,аз не вярвам много в сънищата,и нз много за тях.Аз сънувах как ме убиват крадци и идва момчето което харесвах да ме спаси,ама и той умря!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Ами аз като сънувах(ама тва беше преди век),че съм в някакъв град с вампири .Отначало всички бяхме нормални,но после се появиха няколко вампира и почнаха да ни гонят.Разбягахме се,но доста хора биваха нахапани.Бях много уплашена ...и тогава изневиделица се появи един човечец ,на който му бях хвърлила око ,ама само така ,нищо сериозно.И той си ме гушкаше и беше с мен до последния момент,когато ухапаха и него.А когато и той тръгна след мен заедно с целия град само и само да ме направи една от тях,тогава вече не издържах и се събудих!
    Това ,ако някой ми го разгадае -ЕВАЛА!
    П.С.:Не бях гледала филми за вампири!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    sanuvah 4e letq .... i padnah ot legloto
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Абе вие много дословно ги тълкувате тези сънища.

Ensnare Forever според мен този твой сън ти показва че имаш някакви страхове и те е страх от това да се влюбиш.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Сън ? Случвало ли ви се е?

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?
    eee kvo sa vprqga6 ot edin san! palni prostotii men ako pita6!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Oh ne se pretesnqvai spored mene nqma ot kakvo da se pretesnqva6 ne se strahuvai da se vlubi6 za6toto mislq 4 eot tam idva problema !! uspeh

Хаха аз много често си санувам и повечето ми сънища са някакви забавни било то за жени или другата ми болест Ама тфа е че сега съм си харесал едно момиче многооо и направо ужас и постоянно него сънувам но ако не стане работата и не може да съм с нея май ще ми останат сънищата апа иначе я санувам как се цункваме и т.н. ама кво да се правиш сън не можеш да го избираш
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си