.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    кръц-клъц ти къв си ве не вижда6 ли че момичето има проблем ко си тръгнал да се подиграва6 тука.Да е** лайното смотано!!!!

И това пак естествено !!!!
    О,премъдра моя,аз съм възхитен от познанието,с което пълниш този форум.Но как разбра,че е от женски пол?!Моля те,сподели тайната си с мен,искам и аз ,тъй безпогрешно и прецизно, да мога да разпределям хората според четирите пола.

Само не разбрах защо ме обиди ,скъпа.Сега ще ридая безутешно!
    Не мога да повярвам,че на този свят има толкова безсърдечни момичета като теб.
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

nqkoq si
    Guest
    Аз предлагам да не избираш никой от двамата, намери си някой в когото си сигурна, че има чувства към теб и който не би ти посегнал никога, дори това да значи известно време да си сама. Повярвай ми тарпението и чакането си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от nqkoq si
    Аз предлагам да не избираш никой от двамата, намери си някой в когото си сигурна, че има чувства към теб и който не би ти посегнал никога, дори това да значи известно време да си сама. Повярвай ми тарпението и чакането си заслужава.
    Вече казах преди теб да избере мен.Тва е напълно достатъчно.
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Айде вече не съм раздвоена а разтроена...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Искам и аз парченце от теб, кога да дойда да си отрежа?

Guest
    Аз не разбрах първия зарязал ли те е или какво е станало с него та не сте заедно ? Ако те е зарязал нито единия не си струва! Но тоя, който те бие колкото и да реве не му прощавай, защото вълкът козината си мени, но нрава не..Сега е така защото знае, че може да те загуби и кво ще се сдобрите и всичкото му добро държание ще е ден до пладне, в което съм убедена 1000%

Guest
    Да нежна дрога, мога да кажа, че ме заряза или по-точно така се развиха нещата.Не беше правилното решение от негова страна.Аз му простих на този, който ме бие,но си мисля дали не трябваше да съм с другия,иначе на този с който съм сега държанието му коренно се промени, не вярвам винаги да продължи така,но има огромна промяна.Да съгласна съм с теб, че вълка козината си мени, но нрава не.При още една грешка ще си вкара автогол, аз му дадох шанс пък той решава как да постъпи с него,защото втория път аз ще мъ направя гадно, покрай него и аз съм се научила...

Да нежна дрога, мога да кажа, че ме заряза или по-точно така се развиха нещата.Не беше правилното решение от негова страна.Аз му простих на този, който ме бие,но си мисля дали не трябваше да съм с другия,иначе на този с който съм сега държанието му коренно се промени, не вярвам винаги да продължи така,но има огромна промяна.Да съгласна съм с теб, че вълка козината си мени, но нрава не.При още една грешка ще си вкара автогол, аз му дадох шанс пък той решава как да постъпи с него,защото втория път аз ще мъ направя гадно, покрай него и аз съм се научила...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен
    По-добре тръгни с този с който не те бие!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си