Ta zna4i imam si seriiozen priqtel s koito sme zaedno pove4e ot godina,v na4aloto be golqma obi4 golqmo 4udo,no postepenno ne6tata se promeniha,zapo4naha izneveri ot negova strana,vseki pat mu pro6tavah,posle zapo4na da me bie,mnogo da me bie.Mnogo iztarpqh I nakraq ne izdarjah i se razdelih seriozno ot nego.Btw sefteto ne mi beshe s nego a s drug,koito nqma nikoga da zabravq sigurno.I tozi parviq mi iska sega da e s men seriozno,a tozi s kogoto imah seriozna vrazka mi reve,pada mi na kolene i otnovo sme zaedno,sega znae 4e imam ne6to ob6to s parviq si i vseki den pla4e za men, a izob6to ne beshe takova mom4e,ne mu pukashe ot ni6to.A pak s parviq nqma da ima boi i takia neshta,imam 4uvstva i kam dvamata no mi e mn trudno da resha.Parviq neznam dali me obi4a naistina,no az mai imam po silni 4uvstva kam nego,no me e strah da ne me izhvarli kato mrasen parcal nakraq, a pak vtoriq ve4e naistina znam 4e me obi4a i imam badeshte s nego,no pak 4uvstvata mi ne sa kakto predi,no malko ili mnogo ima ne6to.Ako nqkoi go e pro4el izob6to kvo shte me posuvetva,za6toto za men e vajno kakvo mislqt i drugite.10x predvaritelno ako ima 4ovek koito shte mi otgovori