- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче...
19.7 см малак ли е за 15 години би момичета?![]()
Абе ддз леко се изхвърля6 но и да не се и да си е така не е малак.Ама то дължината не е много важна!!
хаха мой преувеличаваш глупаво е разбирам те че си в пубертета сега ама ще го изкараш някъде че кажеш нещо глупаво и че ти се смеят недей тъка![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Казвам ви истината!Който не вярва да провери!
Ти сега да се направиш на интересен ли я започна тази тема ами аз съм на 17 почти и ми е 17,5 ама кво да направя ако го изкарам до твоя че ти изглежда малък твоя ти с каква линиика го мериш това? да не гледаш милиметри![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
Аз още не мога да разбера кое имаш впредвид, носа ли си мериш![]()
Както и да е,мерси все пак...
Ами мой какво очакваше ти сам си знаеш че е голям защо я създаде тази тема въобще? Радвай се там играй си с него ама нас кво ни е*е![]()
Не е мястото тука да се хвалиш е дай го на аверката ти тя да му се радва![]()
perfekt si e pi4ma to ne samo duljinata e vajna nali znae6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има някакви аномалии, обаче ти просто се ебаваш и се опитваш да се хвалиш, ама без покритие.
за тва не знам, ама нещо друго със сигурност ти е малко![]()
Абе карай бе...к'во като е малък...те не са с теб заради него...те те харесват, защото си лошия ултрас който се бие в агитката...
гъгъгъгъ...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Това ми харесаааа....
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up