.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 197
    Голям фен Аватара на pathetic
    имам чувство че всички сме в месомелачката..

(то не пита)
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Ami Ne ne si..Prosto si kompleksirana ot neshto..i imash nisko samochuvstvie..Na 13 si imash mnogo vreme da se promenish..Ospokoi se poznavam mnogo po "grozni" momicheta..slagam grozni v " " zashtoto spored men vseki ima nqkakyv char..no vse pak ne sa mi simpatichni..Taka che se stegni i ako se mislish za grozna poraboti po vaprosa..Aide uspex
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Не не си грозна напротив. В теб има нещо много сладко.А и както казаха другите...та ти си само на 13,тепърва ще се променяш.Имаи поне малко само4увствие Аиде успех

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от opaopa
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от opaopa
    xixi
    какво пак
    radvam ti se
    а тва е позволено мислех че пак съм лошия
    Ей .. шш аз съм Лошия.
    По темата : Хубава си .

Мега фен Аватара на koalka
    Не, според мен не си грозна.Просто според мен проблема идва от твоята нагласа.Харесвай се и другите ще те харесват.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    много си сладка бе ако някой ти каже нещо друго значи лъже или се опитва да се направи на оригинален ПП:имай си самочувствието
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Според мен си сладка...а проблема ти идва от липсата на самочувствие...Един съвет от мен-каквото и да ти казват другите не го отбелязвай и не се вживявай чак пък толкоз...Ако ти самата покажеш че имаш самочувствие това ще проличи и ще изглеждаш по уверена
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Ти приличаш на блъсната от влак. Самоубий се, защото сигурно и родителите ти не те харесват.
    ei neshtastnik ... ti si pulna otrepka be pupchasal izrud takuv

kum avtorkata - ne si grozna , pone na snimkata ..
    dori izglejdash sladka

Супер фен

Re: sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!

Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    http://www.sladur.com/new_img/3/3/4/0/0/33400.html
    s oranjevoto polo sym az... iskam chesno da mi kajete pls ;/
    НЕ си грозна...Сладка си!!!Само ,че не си намерила точния човек или момчетата те подценяват....УСПЕХ!!!

P.S. Напоследък в темите много хора взеха да флуудят...Няма да е зле да се обърне внимание на това...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, според мен не си грозна.Просто според мен проблема идва от твоята нагласа.Харесвай се и другите ще те харесват.
    Помислих над тва...
    Ми както и да се нагласяш нищо нема да стане.Хората не са кьорави и много добре виждат неземната ти грозотия.Ако щеш си мисли,че си много красива,ма на снимката пак си оставаш съштата уродлива твар(е спокойно де.не си сама)Най-добрата идея е да ходиш с плик на главата,а ако наистина имаш късмет мое да се задушиш в него и най сетне тва ще свърши.След като лицето ти се разложи определено вече хората ще могат да те погледнат...
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    purvoto vseki chovek si ima vkus i ne mojesh da kajesh za nqkoi grozen e ili krasiv. a za avtorkata - sladurana si :P i za vsichki deto napraviha 5 strotinki ... kakvo e na momicheto? vie mai n e ste vijdali grozni hora?za vas momiche ako nqma ogromni cici i ne e s kusa pola i 3 tona grim ne e hubava...ili prosto shtoto ne izglejda kato kurva. Milichka ne gi slushai vseki chovek si ima svoq krasota,a i kakto beshe napisal nqkoi predi men sled 3-4 godini shte si korenno razlichna.Imai samochuvstvie ot tam idva vs :Ppp

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ei kissS``me
    vij me men kyv sam krokozybel http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/4/5/66445.html ama ne mi pyka tei 4e gore glavata )

Супер фен
    Умерено красива си с леки загадки за грозно. Проблема по скоро се корени в това че май попрекаляваш с кифличките - може би затова всички те смятат за "сладка".
    2т. системно

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ееее не
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

missy_f
    Guest

:)

ей миличка мн си сладка съвсем сериозно ти го казвам..и въобще ама въобще не си грозна..тва че някои хора явно нямат вкус или не си мн отворена е др въпрос.

Супер фен

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от missy_f
    ей миличка мн си сладка съвсем сериозно ти го казвам..и въобще ама въобще не си грозна..тва че някои хора явно нямат вкус или не си мн отворена е др въпрос.
    БЕ тии мани тва щото хората с вкус са обикновенно хора с високи критерии.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Единственото което мога да преценя от тази снимка е ЧЕ НЕ СИ ГРОЗНА! :P
    --->Грешен раздел<---
    mne razdela ne e greshen,zashtoto NIKOI ne me haresva .. vkliuchitelno i az ne seh aresvam ..
    ti samata trqbva da se haresva6 za da moje i drugite da te haresvat

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    Пловдив
    Абе хлапе,ти си още на 13,имаш типично детско излъчване и си супер сладурска,аз на тази възраст не съм виждала момиченца,които да се отличават с "красота" Този израз се използва за малко по големи каки,а ти си наистина много миличка,а и от личен опит мога да ти кажа,че след няколко години няма да се познаеш. Освен,че ми приличаш на много сладко и мило хлапе,друго не мога да ти кажа А за онези малки недъгави селяндури,които само се чудят върху кой да излеят жалките си комплекси...мога само да ти кажа,че и ти не си на ред да задаваш такива въпроси към увредени пъпчасали изродчета Хайде със здраве и без пъпки

Що да си грозна, много си си добре даже! Само дето самочувствието ти никакво го няма...

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    ei kissS``me
    vij me men kyv sam krokozybel http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/4/5/66445.html ama ne mi pyka tei 4e gore glavata )
    Бах маааму!Ма ти наистина си мноу грозна!Лелииии!По-отвратителен изрод не бях виждал!
    Да миличка! Виж я и ти и ходи да я гръмнеш преди да си се самоубила.Така всички ще те обичат щото си направила на света двойна услуга.
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Guest
    еи КОН

Повече от фен
    ако ти си тази с оранжевото поло...Ами честно да ти кайа приличаш ми на Джо Джо като малка... А ако си тази с синйото, ами ще бъда честна - не си от красивите

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен
    Ti luda li si eee .... grozni hora vijdala li si ?????
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ti luda li si eee .... grozni hora vijdala li si ?????
    Е ае ти я изкара че няма огледало у тях.По мило начи!!
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

а ето я снимката без фотошоп:

бъди благодарна на фотошопа... той поне плаши децата само на вси светии..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си