- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
О.О Обичам я!!!!Първоначално написано от muhlqsal 4orap
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Биваш![]()
Ole boje kakvi sa tiq prostotii v tazi tema. Emi izvinqvmam se no tezi koito tvurdqt che momicheto e grozno se lujat jestoko. A shtom sudite horatata che sa grozni zashto vie ne se pokajete da vidim vie kolko ste krasivi? A do kolkoto do tematat hich ne si grozna e da ne prilichash na chalga pevica no si sladyr .... malko detsko izluchvane i takamA pak za tova che ne te bili haresvali emi che to koi da te haresa kato ne gledash li che vrustnicite ti ne ocenqvat nishto. Taiche im tegli edna maina i si jivei jivota. Do nqkoq druga godina shte ti se redqt na opashka.
чалга певиците са грозни.Първоначално написано от {P}BuBi{P}
иначе по темата кво ти пука дали си грозна нали аз съм хубав.
Да,много си грозна!
и това е добър повод да кажаПървоначално написано от No\/\/allZ
аз пък съм много хубав
МЪЖЕ! Демек 40-50 годишни!Първоначално написано от {P}BuBi{P}
мммм тъпа си душкоПървоначално написано от {P}BuBi{P}
btw kato momi4eto napisa temata as da pitam grozna li sam ?? eto pic http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/4/5/66445.html kajete 4esno oba4e....
пробвала ли си с маска?Първоначално написано от I_ve7o
[quote="{P}BuBi{P}"][quote="xixi"]НЕ! Не искам приятелката ми да изглежда така! Те се обличат като курви и се държат като такива! Иначе за мен гръдната обиколка не е толкова важна.......Първоначално написано от {P}BuBi{P}
знаиш познавам много добри психиатриПървоначално написано от Klamer4o93
Мисля,че писах нещо и за теб по-горе ,обаче явно освен грозна си и тъпа и за т'ва ше повторя.Първоначално написано от I_ve7o
ГРОЗНА СИ! Дори си по-грозна от онея двете на снмката взети заедно.Но пък имаш добро бъдеще като звезда в некой хорър или психо трилър.Просто такава грозотия мое да е само дар от бога...
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
Ей сладурано гледай по ведро на нещата не си изобщо грозна.... :P
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
виж кво ти викам птичко има хора с извратен вкусПървоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
Milichka iskam da ti kaja:
Purvo:Ne obrushtai vnimanie na nqkoi komentari,v koito se kazva,che si grozna.Nqkoi hora sa dosta kompleksirani i si zatvarqt ochite za istinskata,vutreshna krasota v edin chovek.Naprotiv vijdat samo tova,koeto gi obviva,a imenno kupishtata grim.A tezi horata koito izpolzvat tonove grim za kakva krasota moje da govorqt ?![]()
Vtoro:Vuv vseki chovek ima neshto krasivo.Nezavisimo dali tova shte e vunshna ili vutreshna krasota.Vseki ima opredeleno kolichestvo char i vseki sreshta svoq sputnik v jivoto i lubovta.Shte go sreshnesh i ti![]()
Treto:Ne si grozna,za Boga !Kakto kazvat predi men si samo na 13 imash da rastesh i da se razhubavqvash oshte mnogo.I vse pak zvai,che nikoi ne e perfecten,no vij v kakvo vreme jiveem.Vij kakvi hora se razhojdat po ulicata s neizmerno samuchustvie bez nikakvo pokritie.Imai vqra v sebe si,haresvai se i shte vidish kak postepenno vsichki shte se obrushtat sled teb.![]()
I na kraq iskam da kaja neshto s koeto sum do bolka suglasna:
Nqma grozni hora - ima samo hora s izkrivena predstava za krasotata![]()
E tova beshe ot men.Dano sum ti pomognala![]()
I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..
Човека искаше да каже че дори ти можеш да станеш негрозна с много много пластични операцииПървоначално написано от ThePainIsReaL
да и аз така мисля...а и все още си малка,така че като пораснеш още мъничко сигурно ще си бонбонПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
ма от ония зелените гнусните бонбониПървоначално написано от BaMBOocHa
Повече отколкото си представяш. Ако си отрежеш ръката, хората може и да не забелязват вече лицето ти.Първоначално написано от kisS``me
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.