- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
Според мен си доста симпатично момиче и ако момчетата покрай теб не го осъзнават значи са идиоти![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хаха епа ти па кво ккато й викам сладуранка не значи че съм врътнала резбата...Въй въй колко труден бил животуПървоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Хах! Това беше добро!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
хахахахахахахахахахаххахх ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахах О боже господи аххахахахахахахахаххахаха хахПървоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
ти си неповторима ^^ хахахахахах
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Хахах много си внимателен трогната съмПървоначално написано от xixi
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
samo 4e da vi kaja 4esno ne razbrah koi komentar za koi e ..dali be6e za kisS``me ili za men .. no ako nqkoi ot sorta " sladka si" ili ne6to takova sa bili za men tnx na tezi koito gi napisaha
Mnogo si si sladka .... za6to si misli6 takiva raboti ....[/b]
iskam da kaja na si4ki koito obijdaha kisS`me v taq tema ... 4e sa bezkraino zle 6tot ne znaqt 6to za 4ovek e pyrvoto koeto e mn 4arovna i vtoro ima sypr harakter![]()
Сладка?! втф?! искам и аз да я опитам, запазете ми бутче плс
Просто си още малка,но имаш чар,който ще се развие в добра насока след 2-3 години![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Много си си добре![]()
Fakt1t,4e sama si zadava6 toq v1pros i pozvolqva6 na nqkakvi maloumnici da te narejdat,te pravi zabludena. 6toto ako znae6 kakvo e da si 'grozen',nikoga nqma6e da zadava6 toq v1pros. Moeto mnenie e,4e si si mnogo dobre,moje bi si leko p1lni4ka,no tova moje da se popravi. Ne slu6ai oniq,koito iskat da ti vnu6avat kompleksi,6toto sigurno te sa 100 p1ti po-grozni i prosto si izbivat kompleksite. Ako ne6to konkretno ne haresva6 v sebe si,moje6 da go promeni6. A i verno o6te si m1ni4ka. Don't worryI nai-vajnoto: haresvai se !
Look deep inside me ...
благодаря на всички ви ;] a drugite,koit se praveha na interesni - sigurno ste po-grozni i ot men ;]
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
О.о
не ревнувай
Първоначално написано от xixi
Хахахаха....
10x, направо ме разби.
То за да си едновременно грозен и тъп верно се иска талант.
Не разбирам ква е тая завист.Първоначално написано от kisS``me
Споко де.Има много начини да погрознееш...
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
na men mi dopada6![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
аз съм пристрастен (т.е обвързан) и не мога да кажа, ама имаш рожден ден на същата дата като мен 12.02![]()
айде да ти подарят квото искаш щото на мене ми го подариха вече предсрочноо
ти да не си на 12 години че да питаш "грозна ли съм" бахти злето.. комплименти ли си просиш..
по темата : 4/10![]()
mrazi vsi4ki no nikoga sebe si
Ne si grozna,spored men si mnogo sladka i simpatichna![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
abe ne si mn
Много си е сладко момичето
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ТИ си доста не в часПървоначално написано от Bad-GirL-
. По първото сама си противоречиш отсякъде, второто е несвързано а третото - не е вярно - грозни хора има - www.uglypeople.com
2т. системно