.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 197
    ne si grozna mili4ka mn si sladka.I naistina sled nqkolko godini o4akvai golqma promqna.Vseki se promenq s vremeto.
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Аре са...грозна била...красива била...това ли е най-важното?
    А ти,миличка,кфо се впечатляваш чак толко? гразна си-кфо толко?!земи скокни от някъде...поне ше се избавиш

Такамз kisS``me не е грозна,даже напротив.Познавам я,виждала съм я на живо и мога да кажа,че е супер сладка.Марти стига се комплексира нищо ти няма даже си голяма симпатяга.

А до кръц клъц хихи и там кви бяха още-погледнете се 1во в огледалото и тогава казвайте на някой грозен е или не.

i az ne sam parva prelest mila no se staraq da se obi4am a da ti kaja naistina ne si nikak grozna sladka si dori uspokoi se i kogato ti se zaobi4a6 ot samo sebe si znai 4e i drugite 6te te haresat

Guest
    мила сладуранка си пък и както казаха другите си само на 13 има време ще се промениш пък и нали знаеш красотата идва със самочувствието така че даваи по смело и успехи ...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Не си грозна даже си доста сладка.Както казаха преди мен след няколко години ще се промениш коренно.Но все пак не е нужно да чакаш за да започнеш да се харесваш.Най-важното е да имаш самочувствие.Когато започнеш сама да се харесваш и да се приемаш такава каквато си и останалите ще започнат да те харесват.Проблема явно се крие дълбоко в теб защото не е от външния вид изглеждаш си достатачно добре за момиче на 13 години.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka___
    Не не си грозна напротив. В теб има нещо много сладко.А и както казаха другите...та ти си само на 13,тепърва ще се променяш.Имаи поне малко само4увствие Аиде успех
    saglasna sam sladka si.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Сладка си доста...Кви са тия глупости "Грозна ли съм "

Guest
    Сладка си доста...Кви са тия глупости "Грозна ли съм "

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    Ае мацка не се излагай с такива въпроси бе...Не мога да разбера защо толкова ти дреме какво ще ти кажат хората....хорското мнение мен лично никога не ме е бъркало....опитай и ти. Вярно че в момента повечкото момчета си падат по момиченца с напраени коси.. гримирани.. натокани-нацъкани... а ти изглеждаш по-обикновенно , но въпреки това не схващам кво ти дреме толкогва..........
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

ами не си грозна плюс тва си само на 13...ше станеш много много по хубава като попораснеш

Guest
    spored men puk prosto iskash da ti kajat 'o ne ne si grozna ti si edi si kakva edi si shto' ..za da si pogudelichkash samochustvieto ..

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не си грозна
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Миличка не си грозна!Споко и аз като бях на 13 не се харесвах, но сега пораснах, промених се и мога да кажа, че се харесвам А и освен това, ако ти не се харесваш как очакваш другите да те харесат!?Когато човек няма самочувствие другите го забелзват и го използват срещу него!Така че споко и не си създавай комплекси

i az ne mislq 4e si grozna :P a i mn`qko se sumnqvam nikoi da ne te haresva

Голям фен
    Град
    София
    Не си грозна, а и още не си се развила напълно. Има време.

Фен
    Град
    drevna garciq
    kakvo iska6 da 4ue6? 4e si gorzna ?
    mi ok grozna si .......
    radvai se?
    da be qsno samo ironiq .... Kompleksi ....... qsno
    ne se kompleksirai ami si opravi vyn6niq vid
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Mnogo si sladka pone moeto mnenie e takova!Ne trqbva da misli6 4e si grozna za 6toto ti ako si misli6 taka i drugite su6to taka 6te mislqt!Uvajavi sebe si za da te uvajavat i drugite
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

bibi@fit1
    Guest
    миличка не си грозна, даже никак, просто още не си се разхубавила. Като гледам си на около 14, тогава и аз не бях от най-хубавите, ама с времето доста се промених. За около 3години дори и гаджето ми казва че много съм се разхубавила тъй като с него се знаем от 7клас. Има време..не се тръшкай за глупости, а и знай че е най-важно ти да се кефиш на себе си и после всички останали ще ти се кефят защото ще издаваш положителна енергия...

Цитирай Първоначално написано от opaopa
    problema idva ot vutre ne otvun
    i az mislq taka
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Guest
    Абе момиче виж кво щи кажа не ти трябва да ти пука кво мислят хората за теб. Вярвай в себе си... Как може да търпиш някви комплексирани тъпанари които са толкова тъпи, а и сигурно по-грозни от смъртта. Имай самочувствие аз не съм много голяма на 15 съм ама просто ми е на ..... кво мислят разни такива изроди радвай се на живота ако имаш приятели,добро семейство, а другото ша си дойде на мястото ..... плюс тва не може един човек да бъде оценен само с това колко грозен или красив е проблема е, че има много тъпанари които не го знаят.

abe chak mnogo ne si, ama... az ako byah momche nyamashe da te poglena. samo deto ne razbiram kato ti go kaja kakva faida za tebe
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Guest
    Ako nikoi neshte da te pogledne ela pri mene az shte naucha na nqkoi neshta...

Ами мога да ти кажа че като станеш по голяма няма да изглеждаш така!Ако ся не се харесваш СПОКО!След 2-3 год ще си още по хубава!А тоя дето те е излъгал че не си хубава му кажи да ходи да се гръмне някъде!!!

Ирина
    Guest
    Няма Грозни Хора Всеки Е Уникален Сам По Себе Си )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си