- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
Никак не си, грозна, дори си много сладкаОсвен това още си малка, така че дори и да не харесваш нещо в себе си в момента, то най-вероятно ще се промени след няколко години. Така че давай по-бодро
![]()
Ne,sladichka si i si charovna,vse pak ne ti triabva da stavach MIS SVIAT,nali?!Vseki si ima svoy sobsten unikalen char,a tvoiat e v ogromni kolichestva!Sas sigurnost niakoy veche go e otkril ili moje bi predstoi da go napravi!I ne zabraviay-vanchnata krasota proizliza ot vatrechnata!IMAY SAMOCHUVSTVIE,ZA BOGA!GROZNI HORA NIAMA,IMA SAMO KOMPLEKSARI!ZA VSEKI VLAK SI IMA PATNICI!!!Vsichko si imach,napalno normalna si,niamach fizicheski nedag,imach race,kraka...Haresvay se takava,kakvato si!!!
Не си грозна! Кво се спичаш не мога да разбера?
Аз пък разбирам идеално изяла си досегашните си гаджета и сега се правиш на добричка за да изядеш още някой >.<Първоначално написано от PR0
Но аз те хванах и спасих деня!!!
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Sa kato i kazaha che e hubava gleite kfo i stana samochuvstvieto.Kato penio ot BB3, pyrvo s grozniq nos kolko reveshe i kyf beshe, a posle kat mu go upraiha stana po nadut i ot lilqna!Първоначално написано от kisS``me
mi hi4 ne si grozna,pak i si o6te na 13 ne si se razvila 6te stane6 o6te po hybava![]()
xixi kefishhПървоначално написано от xixi
![]()
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!
Spored men ti ne misli6 4e si grozna, prosto tursi6 vnimanie ili 4aka6 nqkoi da ti kaje 4e si mnogo hubava za da se po4uvstva6 dobre!
emi ne si mn grozna ne si parva prelest no 4ak mn grozna ne ne si ne se pritesniavai za6toto ako sama ne poviarva6 v sebe si i ne zapo4ne6 da se haresva6 niama da te haresvat i drugite vsi4ko e v tvoite race uspeh jelaia ti kasmet
ами мила не си много грозна ама има6 нуйда от малко прамяна.пробжаи да напражи6 не6тъ сас косата си,и мойе да се полу4и.
ами мила не си много грозна ама има6 нуйда от малко прамяна.пробжаи да напражи6 не6тъ сас косата си,и мойе да се полу4и.
mili4ka az sam na 15 i ne 4e se hvalq am ne sm grozna i se haresvam na ostanalite.kato bqh na tvoqta vazrast bqh mn grozna i nikoi ne me haresva6e,no sama se promenih i stanah ok
i ti moje6
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Mi poveche mi haresvash otkolkoto taq drugata na snimkata ..Hubava si e macko :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
mnou si si hubava
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
много си сладичка..не като менПървоначално написано от kisS``me
![]()
![]()
aeee момиченцеееее хахах хората не се делят на грозни и красиви.. делят се на хора със самочувствие и такива без.. делят се според принципите и разбиранията си в това число разбирания за красота.. опитай се да го разбереш тфа.. и не задавай глупави въпроси.. ти си един човек.. уникален.. никой не може да бъде теб и ти не можеш да си никой друг.. може би след няколко години ще разбереш за кфо ти говоря.. но аз на 13 не съм задавала такива въпроси, щото мене мама секи ден ми казваше че съм хубава хахах![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ако ти си на снимката,тогава се ебаваш с момичето. :PПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
А по темата-ами грозничка си,но какво от това???
ест че не си грозна..проблема ти само е че нямаш самочувствие и това ти пречи..![]()
Offf,taq tema drazni e! Stiga ste pisali ve4e. Vseki e s razli4no mnenie,edni i kazvat,4e e sladka,dr i vikat,4e e grozna,...i kfo e zna4enieto v kraina smetka,vajnoto e tq kfo misliNqma da izkazvam mnenieeee 6otooo mnenieto mi e,4e temata e nenujnaaaaaaa i tree se maxa! Tfa e are bye
Подкрепям !Първоначално написано от namely_me
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Аз винаги казвам истинате без да се замислям дали ще нараня някой. Така, че знай, че това което казвам го мисля.
Значи красива, не може да се каже, но има нещо много сладичко в теб, имаш харизма, просто симпатична си.
Не си навивай глупости, че не си хубава и така нататък. Горе главата. Има много момчета, които харесват такива сладинки момиченцаОсевен това още си мъничка и ти предстоят промени
![]()
ем да аз съм...и защо трябва да се ебавам...?кое й е грозното..?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от kisS``me
Който ти казва че си грозна му предай от мен ЧЕ Е ТЪП БАЛЪК ! ! !
Time...
Yes... Time...
Unless
You Master
it...
IT WILL MASTER YOU !
хмм никой не те харесва казвашне не си грозна,обаче според мен страдаш от комплекси т.е. вдълбочила си се в мисълта че имаш някои дефекти и искаш да се съветваш с нас...не си права
ако мислиш че имаш нещо грозно се опитвай да го прикриеш иии според мен си готова да се поведеш към първия който падне пред теб и да си кажеш ''о,харесаха ме!''...недей!живей с мисълта че си хубава
самочувствието ти ще победи вкуса на тези които не те харесат.
ne e vajno kakvo mislqt drugite za teb a kakvo ti samiq misli6 za sebe si zatova se zapitai sama tozi vupros