.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 197
    Никак не си, грозна, дори си много сладка Освен това още си малка, така че дори и да не харесваш нещо в себе си в момента, то най-вероятно ще се промени след няколко години. Така че давай по-бодро

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ne,sladichka si i si charovna,vse pak ne ti triabva da stavach MIS SVIAT,nali?!Vseki si ima svoy sobsten unikalen char,a tvoiat e v ogromni kolichestva!Sas sigurnost niakoy veche go e otkril ili moje bi predstoi da go napravi!I ne zabraviay-vanchnata krasota proizliza ot vatrechnata!IMAY SAMOCHUVSTVIE,ZA BOGA!GROZNI HORA NIAMA,IMA SAMO KOMPLEKSARI!ZA VSEKI VLAK SI IMA PATNICI!!!Vsichko si imach,napalno normalna si,niamach fizicheski nedag,imach race,kraka...Haresvay se takava,kakvato si!!!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Не си грозна! Кво се спичаш не мога да разбера?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Не си грозна! Кво се спичаш не мога да разбера?
    Аз пък разбирам идеално изяла си досегашните си гаджета и сега се правиш на добричка за да изядеш още някой >.<
    Но аз те хванах и спасих деня!!!
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kisS``me
    благодаря на всички ви ;] a drugite,koit se praveha na interesni - sigurno ste po-grozni i ot men ;]
    Sa kato i kazaha che e hubava gleite kfo i stana samochuvstvieto.Kato penio ot BB3, pyrvo s grozniq nos kolko reveshe i kyf beshe, a posle kat mu go upraiha stana po nadut i ot lilqna!

Guest
    mi hi4 ne si grozna,pak i si o6te na 13 ne si se razvila 6te stane6 o6te po hybava

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    btw kato momi4eto napisa temata as da pitam grozna li sam ?? eto pic http://www.sladur.com/new_img/6/6/4/4/5/66445.html kajete 4esno oba4e....
    пробвала ли си с маска?
    xixi kefishh
    aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!

Spored men ti ne misli6 4e si grozna, prosto tursi6 vnimanie ili 4aka6 nqkoi da ti kaje 4e si mnogo hubava za da se po4uvstva6 dobre!

emi ne si mn grozna ne si parva prelest no 4ak mn grozna ne ne si ne se pritesniavai za6toto ako sama ne poviarva6 v sebe si i ne zapo4ne6 da se haresva6 niama da te haresvat i drugite vsi4ko e v tvoite race uspeh jelaia ti kasmet

mghjk
    Guest

da

ами мила не си много грозна ама има6 нуйда от малко прамяна.пробжаи да напражи6 не6тъ сас косата си,и мойе да се полу4и.

mghjk
    Guest

da

ами мила не си много грозна ама има6 нуйда от малко прамяна.пробжаи да напражи6 не6тъ сас косата си,и мойе да се полу4и.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    mili4ka az sam na 15 i ne 4e se hvalq am ne sm grozna i se haresvam na ostanalite.kato bqh na tvoqta vazrast bqh mn grozna i nikoi ne me haresva6e,no sama se promenih i stanah ok
    i ti moje6
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Mi poveche mi haresvash otkolkoto taq drugata na snimkata .. Hubava si e macko :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Голям фен
    Град
    София
    mnou si si hubava
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!

http://www.sladur.com/new_img/3/3/4/0/0/33400.html
    s oranjevoto polo sym az... iskam chesno da mi kajete pls ;/
    много си сладичка..не като мен

Супер фен
    aeee момиченцеееее хахах хората не се делят на грозни и красиви.. делят се на хора със самочувствие и такива без.. делят се според принципите и разбиранията си в това число разбирания за красота.. опитай се да го разбереш тфа.. и не задавай глупави въпроси.. ти си един човек.. уникален.. никой не може да бъде теб и ти не можеш да си никой друг.. може би след няколко години ще разбереш за кфо ти говоря.. но аз на 13 не съм задавала такива въпроси, щото мене мама секи ден ми казваше че съм хубава хахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Ако ти си на снимката,тогава се ебаваш с момичето. :P

А по темата-ами грозничка си,но какво от това???

Голям фен
    ест че не си грозна..проблема ти само е че нямаш самочувствие и това ти пречи..

watch the sunrise
    Guest
    Offf,taq tema drazni e! Stiga ste pisali ve4e. Vseki e s razli4no mnenie,edni i kazvat,4e e sladka,dr i vikat,4e e grozna,...i kfo e zna4enieto v kraina smetka,vajnoto e tq kfo misli Nqma da izkazvam mnenieeee 6otooo mnenieto mi e,4e temata e nenujnaaaaaaa i tree se maxa! Tfa e are bye

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Миличка, много си сладка! Това е истината.
    Но даже и това да не ти помага да се почувстваш по-добре за себе си, споко, та ти си само на 13, растеш, след няколко години ще изглеждаш коренно различно!
    Подкрепям !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз винаги казвам истинате без да се замислям дали ще нараня някой. Така, че знай, че това което казвам го мисля.
    Значи красива, не може да се каже, но има нещо много сладичко в теб, имаш харизма, просто симпатична си.
    Не си навивай глупости, че не си хубава и така нататък. Горе главата. Има много момчета, които харесват такива сладинки момиченца Осевен това още си мъничка и ти предстоят промени

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Ако ти си на снимката,тогава се ебаваш с момичето. :P

А по темата-ами грозничка си,но какво от това???
    ем да аз съм...и защо трябва да се ебавам...?кое й е грозното..?

http://www.sladur.com/new_img/3/3/4/0/0/33400.html
    s oranjevoto polo sym az... iskam chesno da mi kajete pls ;/

Който ти казва че си грозна му предай от мен ЧЕ Е ТЪП БАЛЪК ! ! !

Time...
    Yes... Time...
    Unless
    You Master
    it...
    IT WILL MASTER YOU !

хмм никой не те харесва казваш не не си грозна,обаче според мен страдаш от комплекси т.е. вдълбочила си се в мисълта че имаш някои дефекти и искаш да се съветваш с нас...не си права ако мислиш че имаш нещо грозно се опитвай да го прикриеш иии според мен си готова да се поведеш към първия който падне пред теб и да си кажеш ''о,харесаха ме!''...недей!живей с мисълта че си хубава самочувствието ти ще победи вкуса на тези които не те харесат.

ne e vajno kakvo mislqt drugite za teb a kakvo ti samiq misli6 za sebe si zatova se zapitai sama tozi vupros

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си