- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
"не като мен"...Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
хахаха айде сега да ти кажем колко си красива и да не говориш глупости,защото си най-сладката и чаровна мацка с най-хубавите сини очи,коята сме виждали ...![]()
![]()
стига комплекси бе хора,това дали ще ви кажат колко сте неустоим или грозен в един форум не ви решава живато и личноста ...
излагате се =/
а,по-принцип има мн красиви момичета,които са нещастни...,така че това не е гаранция.доста са важни и останалите качества![]()
по темата: според мен не си грозна, но всеки си има разли4ни разбияния за красота, а и съм моми4е тъй 4е![]()
а ина4е пък много хубава реклама си направи![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Хората са несевършенни.
ko stana pak ee konkurs li e tva sq ko imaaa nai6 ko az 6i hvarlqm ezi i turaa izbiri ti ko iska6 i 6i go mqtam da vidim ko 6i sa padne are ima6 5 minuti da kai6 ko izbira6 ezi ili tura![]()
доколкото виждам това е нова снимка =] е мога да ти кажа,че сега изглеждаш по-добре =D>
Еми мене лично не ме кефиш не се засягай ама секи със вкуса си
...по-скоро комплексирана
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Hubava si samo mahni tova puheno surchice ot dunkite![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не, че нещо но темата ми се вижда доста проста...
Реших да пиша в нея за да те питаммм...
Случайно да не я сожи само и само хората да те насипят с добри думи.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ти самата като казваш че не се харесваш , кой ще те хареса ... Първо ти нема нищо и си сладка ... после стига си се мислела за грозна .. просто ни повярвай че си хубава и си го мисли защото това е истината ... след време и другите ще те харесат но първо трябва ти самата да се харесаш![]()
Много си сладка...Ама вземи си вдигни малко самочувствието![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
хах, не си грозна ама на комплекси те избива
mi az ne misla che si grozna,moje samo malko da pootslabnesh i sh si 6+![]()
Не си грозна,напротив!
Значи не съм човек...Първоначално написано от Анонимко
![]()
По темата...
Бе както и да го увъртам не намирам дума...
Ми няма си мъча душата е. Грозна си, ама ко ти пука, може пък да станеш и по- грозна, ама няма да е края на света поне. А ако станеш пък по хубава, само добре за теб, на нас ко ще ни пука дали си грозна или красива. Ние можем само да се смеем от страни!![]()
А като ти казват че си грозна, им казвай, че не си.
Ама като се замисля, то вече е модерно да си грозен... ехх..![]()
I kakvo i e groznoto na momi4eto ? Kaji mi ? mnoogo si e dobre daje
Да, перфектна е. Ама друг път![]()
![]()
Какво да ти кажа...
Как мога на черно да кажа бяло, нито мога да го опиша нито да го формулирам, черното чисто и просто си е черно!
А който му казва че е бяло начи да се опраа, в темата се иска, мнение а аз давам своето такова!
Ем пак, ко толкова, има си предимства да си грозна, не те безпокоят много много![]()
dobre de kaji koe i e groznoto ne moje da kazva6 ne6to bez da se argumentira6?
O_O Ми какво да ти кажа е?
Грозна ми е. Кви аргументи, кви джапанки... Казах ти не мога на нищо да кажа нещо. Не ме кефи. Дори да съм се напил, пак не бих я погледнал, па камо ли, аз и не пия, тъй че шанс да кажа че намирам нещо в нея -20%.
А тва че обсъжданото момиче може да си точно ти драги ми Гост, вероятността е към 80%.
После ми кажи че не съм перфектен!![]()
ne pozna! ama 6to ne kaje6 4e prosto ne te kefi a hukva6 da kazva6 4e e grozna
Познах. А хуквам да казвам че е грозна, за да не я съсипя с думите отвратително, гадна, слоено топче, буца и още по брутални!Първоначално написано от Анонимко
Така че стой спокойно. Не скачай много ГОСТ!
We know the true...![]()
![]()
Само аз ли не виждам момиче с оранжево поло![]()
![]()
Тъкмо т'ва щях да кажа!Първоначално написано от NeVeN4o`f
![]()