- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sq .. mn li sym grozna ama chesno!?!
mili4ka ne si grozna!!!za6to taka si misli6???![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
mi kvo da ti kaja ti si o6te detence i a zpreid nqkolko godini izglejdax stranno sme6no sega si v poberteta i 6te s eformira6 nedei si nabivai takia ne6ta v glavata i neslu6ai xorata 4e mogat takia kompleksi da ti sazdadat i posle cql jivot da strada6 xorata xaresva6 momi4eta koito darjat na sebe si i se xaresvat az ne sam ot tqx smisla vse ne6to ne si xaresvama ma netrqbva taka za vseki si ima mqsto
Защото огледалото казва друго...Първоначално написано от desi45
![]()
![]()
![]()
Ne si grozna!!Mn simpati4no momi4e si...trqq da spre6 da se podcenqva6 i kompleksira6,za6toto povqrvai mi donikude nqma da stigne6!!Vseki trqq da se prieme takuv kakuvto eZnae6 li kolko krasivi momi4eta ima a nqkoi ot tqh kfi sa kurvi ili puk nqkvi super kuhi!!!Ne e vajen samo vun6niqt vid...i pak ti kazvam izbii si ot glavata 4e si grozna..kaji az sum takava kakvato sum,basi mackata sum i gore glvata..TVA E !!!Poslu6ai me
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Еми много си сладка,ако това си ти.Но никъде не видях оранжево поло,може би съм делтонист.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Със сигурност си деолтонист... особено щом мислиш че е сладка.Първоначално написано от nasty_f
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
абе на мен лично не ми допадаш много.
Но това е мое мнение.. гледам другите те харесват значе си хубава за тях.. \/
164забрана за ползване на профил 2т.
Как ще си грозна бе?!Много си сладка даже!
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
mnogo sio si sladka \/
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Ей това сега е много тъпо ... защо се комплексираш ... и пускаш тема с която да си начешеш егото ... толкова ли неможеш да прецениш сама . Не си грозна просто си тъпичка (не го казвам с цел да те убидя нарочно) ,а тази комбинация гледам е много срещана при подрастващите.
Къде видя оранжево поло?И защо като мислиш че си грозна си се качила в сладур.ком?
вземи и свали няколко килца и ще заприличаш на момиче че така си като някакво украсено прасе phah !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
abe da mu se nevidi i az ne vijdam niko oranjevo polo,ko stava tuka inache taq na snimkite det sega se vijda simpatichna kat cqlo,ama ne stava,tq sama si kazva che e grozna nqma da ti digame samochustvieto tuka samo![]()
nauchi se sama da se precenqvash
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
ami ne si grozna,ama po dobre ne pitai v tozi forum za6toto nqkoi moje da ti kajat ne6ta koito ne ti haresvat,pove4e samo4uvstvieПървоначално написано от kisS``me
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Снимките които погледах със сигурност са далеко от оранжевото поло но както и да е ... някъде по горе се споменаваше,че все още си малка мила мисля, че ти е много рано да се комплексираш няма грозни хора на този свят има различни мнения и различни типажи на красота всеки със своето си мнение ,... сладка си имаш да растеш още ")![]()
само мога да кажа че си страшна сладурана![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Евалата xixi!Първоначално написано от xixi
Нима само ние не сме сляпи!![]()
Кхахахахаха!
Не била грозна.
Значи е отврат.
И да свали кила се тая!![]()
Грозният си е грозен... както и да го търкаляме![]()
Ами мисля, че ако хората те смятаха за грозна нямаше да са ти посещавали профила 2993 пъти...тей че спокс
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
HAHAHAH koy typak ti e kazal 4e si grozna spored men ti si mn sladka a teq det NE mislat kato mene da si gledat rabotata
dori da ti kajat 4e si grozna DA NE TI PUKA vajnoto e TI da se haresva6 kato zapo4ne6 TI da se haresva6 i drugite 6te te haresva![]()
в крайна сметка успяхте ли да се изясните в 15 страници ?![]()
май е време за катинар, а ?![]()
Да, и аз така мисля.Авторката май получи нужните отговори.