.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И какво? Не можа да дадеш една причина слипнот да не са гей и почна с обидите и боя. Чакам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на _donna_
    И аз чакам!

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Внимавай Nightwish_fen Буута рита лошо,питай Аз съм Българче,той да ти каже.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Цитирай Първоначално написано от Boot
    И какво? Не можа да дадеш една причина слипнот да не са гей и почна с обидите и боя. Чакам.
    не мога да разбера дори и да са гей (макар че не може една група да бъде гей) какво общо има това с темата ми. Попитах много ясно 3 неща.
    И ако мислите да пълните темата с излишни спорове не тука мястото. А ако някой иска да се разбере с мен skypa ми е bonbonche_123
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Мега фен Аватара на quench
    Ама как може такова нещо,бе,младежи? По мое време не се слушаше такива неща,сега това музика ли е? Скачат едни маймуни по сцената и ми ръмжат? Ей,да ви кажа - като се съберехме на вечеринката,пуснат ни една-две песни,момичетата потанцуват с момчетата,па се фанат и си отидат вкъщи. А сега - правят ми таковата,нали се сещате,на по 16-17 години! Ами навремето такива деца ги пращаха по ТВУ-тата,да се научат на нещо свестно поне. Сега не,некви момиченца са ми се разкикерчили,с ония ми ти къси поли и нянките им изхвъркнали увънка - ужас! Тцтцтц... Тая малдеж наникъде не отива,ей! Аз,когато си взех бабата,бех на 38 па тя на 27 - нормална разлика,жената трябва да е млада,за да роди повече деца,за да има кой да работи,нали така? Ама и тогава всички бяха така - сега,разпусната работа. Момичета на по 17-18 без брак,па бременни! Мале,мале!!!
    Ми виж ги момчетата - сега,всички били "тенеджери" - какво е това,тенеджер? По мое време юноши се викахме. Па бехме едни спретнати,като войници - обувките излъскани, панталона изгладен, колан, риза заткната в панталона - да ти е радост да ги гледаш! Едно да ти беше не наред - и ти намаляваха поведението веднага! И така трябва,ей! Само с ред се оправяхме тогава!
    То затова сега е така....

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    в сърцето му ... :)
    Да,добри са.Визията им много не ми харесва,но повечкото им песни ми харесват.
    How can you break my fucking heart & tell me
    you still love me ?!?!?!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Найтуиш фен е МЪЖЪТ бееееей, няма му се отваряте

Цитирай Първоначално написано от quench
    Ама как може такова нещо,бе,младежи? По мое време не се слушаше такива неща,сега това музика ли е? Скачат едни маймуни по сцената и ми ръмжат? Ей,да ви кажа - като се съберехме на вечеринката,пуснат ни една-две песни,момичетата потанцуват с момчетата,па се фанат и си отидат вкъщи. А сега - правят ми таковата,нали се сещате,на по 16-17 години! Ами навремето такива деца ги пращаха по ТВУ-тата,да се научат на нещо свестно поне. Сега не,некви момиченца са ми се разкикерчили,с ония ми ти къси поли и нянките им изхвъркнали увънка - ужас! Тцтцтц... Тая малдеж наникъде не отива,ей! Аз,когато си взех бабата,бех на 38 па тя на 27 - нормална разлика,жената трябва да е млада,за да роди повече деца,за да има кой да работи,нали така? Ама и тогава всички бяха така - сега,разпусната работа. Момичета на по 17-18 без брак,па бременни! Мале,мале!!!
    Ми виж ги момчетата - сега,всички били "тенеджери" - какво е това,тенеджер? По мое време юноши се викахме. Па бехме едни спретнати,като войници - обувките излъскани, панталона изгладен, колан, риза заткната в панталона - да ти е радост да ги гледаш! Едно да ти беше не наред - и ти намаляваха поведението веднага! И така трябва,ей! Само с ред се оправяхме тогава!

Хубаво мение ама пак не е по темата.
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Цитирай Първоначално написано от quench

Постарал си се,обаче дядо го казва това с много повече чувство...Особено момента,когато като отидеш на училище и не са ти изрязани ноктите те бият с пръчка по ръцете. Тва ми е любимото!
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Не ми харесват

С музиката ще се примиря, wait and bleed ме кефи, но като изгледах клипа щях да се изповръщам

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си