- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- SlipKnoT-какво мислите
И какво? Не можа да дадеш една причина слипнот да не са гей и почна с обидите и боя. Чакам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Внимавай Nightwish_fen Буута рита лошо,питай Аз съм Българче,той да ти каже.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
не мога да разбера дори и да са гей (макар че не може една група да бъде гей) какво общо има това с темата ми. Попитах много ясно 3 неща.Първоначално написано от Boot
И ако мислите да пълните темата с излишни спорове не тука мястото. А ако някой иска да се разбере с мен skypa ми е bonbonche_123
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Ама как може такова нещо,бе,младежи? По мое време не се слушаше такива неща,сега това музика ли е? Скачат едни маймуни по сцената и ми ръмжат? Ей,да ви кажа - като се съберехме на вечеринката,пуснат ни една-две песни,момичетата потанцуват с момчетата,па се фанат и си отидат вкъщи. А сега - правят ми таковата,нали се сещате,на по 16-17 години! Ами навремето такива деца ги пращаха по ТВУ-тата,да се научат на нещо свестно поне. Сега не,некви момиченца са ми се разкикерчили,с ония ми ти къси поли и нянките им изхвъркнали увънка - ужас! Тцтцтц... Тая малдеж наникъде не отива,ей! Аз,когато си взех бабата,бех на 38 па тя на 27 - нормална разлика,жената трябва да е млада,за да роди повече деца,за да има кой да работи,нали така? Ама и тогава всички бяха така - сега,разпусната работа. Момичета на по 17-18 без брак,па бременни! Мале,мале!!!
Ми виж ги момчетата - сега,всички били "тенеджери" - какво е това,тенеджер? По мое време юноши се викахме. Па бехме едни спретнати,като войници - обувките излъскани, панталона изгладен, колан, риза заткната в панталона - да ти е радост да ги гледаш! Едно да ти беше не наред - и ти намаляваха поведението веднага! И така трябва,ей! Само с ред се оправяхме тогава!
То затова сега е така....
![]()
Да,добри са.Визията им много не ми харесва,но повечкото им песни ми харесват.![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Найтуиш фен е МЪЖЪТ бееееей, няма му се отваряте![]()
Хубаво мение ама пак не е по темата.Първоначално написано от quench
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Постарал си се,обаче дядо го казва това с много повече чувство...Особено момента,когато като отидеш на училище и не са ти изрязани ноктите те бият с пръчка по ръцете.Първоначално написано от quench
Тва ми е любимото!
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Не ми харесват![]()
С музиката ще се примиря, wait and bleed ме кефи, но като изгледах клипа щях да се изповръщам![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!