.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ku4e_banq_sex
    Guest

svirka sam?? izvraten sum :(

problem no=4
    izvinqvam se 4e pak az vi pritesnqvam oba4e ima i oshte nehsto
    sega mi e padnalo da si spodelqm
    molq moderatorite da gledat na temite mi seriozno tova 4e pisha anonimni zna4i 4e se sramuvam, a nqma pri4ina da luja
    TOVA NE E EBAVKA

druga prostotiq koqto pravex kato ostanex sam v kushti beshe 4e se opitvax sam da si napravq svirka - pravex uprajneniq s guza kum stenata, e taka digam se, toi nali moq priqtel e golemi4ak i malko ne mi dostigashe mu4ih se pravih oprajneiq i nakraq na legloto stana zashtoto disheka otiva nadolu i nqkak si se sgunax i go bliznax - mn qk vkus toi se beshe oblajnil ot vazbudata

dr put puk po vreme na oprajneniqta kato se bqx izvil na stenata i gledam nagore i toi penisa to4no pred mene i ne se sdarjah i nabix edna 4ikiq i svurshix vurxu liceto mi

tva ne me prai gei nali??

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    OMG!

Супер фен
    Nqmam dumi za teb...ne che si izvraten,ami napravo ne znam.....

Фен
    Град
    Ей там :D
    Не те прави гей, прави те Педер*ст
    ШАРЕНИЯ ^^

Град
    In Your Mind
    Да е, квото и да прайш чак толкова не може да се сгънеш ама ай
    I love you...

Guest

Re: svirka sam?? izvraten sum :(

Цитирай Първоначално написано от ku4e_banq_sex
    problem no=4
    izvinqvam se 4e pak az vi pritesnqvam oba4e ima i oshte nehsto
    sega mi e padnalo da si spodelqm
    molq moderatorite da gledat na temite mi seriozno tova 4e pisha anonimni zna4i 4e se sramuvam, a nqma pri4ina da luja
    TOVA NE E EBAVKA

druga prostotiq koqto pravex kato ostanex sam v kushti beshe 4e se opitvax sam da si napravq svirka - pravex uprajneniq s guza kum stenata, e taka digam se, toi nali moq priqtel e golemi4ak i malko ne mi dostigashe mu4ih se pravih oprajneiq i nakraq na legloto stana zashtoto disheka otiva nadolu i nqkak si se sgunax i go bliznax - mn qk vkus toi se beshe oblajnil ot vazbudata

dr put puk po vreme na oprajneniqta kato se bqx izvil na stenata i gledam nagore i toi penisa to4no pred mene i ne se sdarjah i nabix edna 4ikiq i svurshix vurxu liceto mi

tva ne me prai gei nali??
    WTF?

Guest
    Тоя е психопат ве.. манииииииии такива тъпотии от къде ги измисля няам идея rtrd

Повече от фен
    Град
    Приморско
    OSMD вееееееее (тоест Oh Suck My Dick) т'ва мога ти кажа че те прави 10000 % ГЕЙ край вече си като Азис ТцТцТцТц вземи иди на лекар или ддз каде най-добре иди се обеси на някое дърво или скочи през балкона.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    OSMD вееееееее (тоест Oh Suck My Dick) т'ва мога ти кажа че те прави 10000 % ГЕЙ край вече си като Азис ТцТцТцТц вземи иди на лекар или ддз каде най-добре иди се обеси на някое дърво или скочи през балкона.
    я да видим сега кой кого и кой какъв

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си