.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: penis

amigooooo
    Guest

penis

zna4i na 16sam i nosq 46 nomer ubuvki ta vaprosa mi e spored nomera na ubuvkite kakva trqbva da e daljinata na kura mi toi e 16sm. tova dobre li e?

От номера на обувките вадиш коефициента си за интелигентност,събираш го с годините и получаваш сантиметрите...ЛОл

И се получава отрицателно число

Цитирай Първоначално написано от Peter1Pan
    И се получава отрицателно число
    Еми тогава amigooooo да си прай изводи колко му е тъп въпроса!!!!

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Абе SladkataVoleybolistka ти ко ни направи бе от номера на обувките вади6 годините и получава6 размера по глупово не6то несъм чувал е.И аз като нося към 45 номер и съм на 17-18 ко се получава е апак неговия се получава 30 СМ на 16 години.И значи ако не му се овеличава номера на обувките и като стане на 20 години оная работа 6те му е 20 СМ е (тоест 6те се смалява).А колкото до темата нормален си ти е точно с годините.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма такова нещо.Говори се, че по високите момчета имат по-малък пенис от по-ниските, но това не знам дали е така.

Град
    На Луната :)
    Нормален си ти е пич но може и повече
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Това са пълни глупости!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма такова нещо.Говори се, че по високите момчета имат по-малък пенис от по-ниските, но това не знам дали е така.
    Напротив тъкмо обратното е
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    номера на обувките няма нищо общо- аз съм на 16 като тебе обувките ми са 43 номер а също мие 16 сантиметров. а пенисът се развива до 25 години . пък на момичетата им е 11 сантиметра така че нема страпно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си