.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: problemi s kosata

Guest

problemi s kosata

imam rqdka kosa i sega zabelqzvam, 4e kato se sresvam ostavat dosta kosmi po 4etkata i kato si miq kosata sa6to.pritesnqvam se tova kosopad li e . kakvo da predpriema

Иди в аптеката,обясни го тфа на продавачката и тя ще ти предложи нещо за косопад или за сгъстяване на косата!!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    копуваш си шампоан за заздравяване на косата

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз бих ти предложила да правиш една домашна маска за коса.Значи тя сдържа рициново масло и витамин А, които спомагат за окосмяването.Преди да почна да я правя косата ми беше започнала да пада повече от нормалното,а и аз много я тормозя.. постоянно преса,сешоар,пяни и тн... Правя маската вече 2ри месец и е здрава, с блясък и не пада.. ако се интерсуваш мога да ти я напиша макар че е малко трудна за изпълнение...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    napi6i q pls

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    значи слагат се пое нда супена лъжица ако ти е по-дълга косата или една чаена ако е по-къса.Трябва да ти стигне сместа за да си намажеш косата в корените и останалото да разнесеш по цялата коса. 1 жълтък,1 л. рициновов масло, Витамин А/ той е в шишенце като от капки, мъничко е и аз слагам някъде 1/4 от него/, 1л. газ за горене, 1л. спирт, 1л кисело мляко, 1л. зехтин/ олио/, 1л. оцет и сока от една глава лук. Маската е трудна за изплнение, но на мен ми действа много добре.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    значи слагат се пое нда супена лъжица ако ти е по-дълга косата или една чаена ако е по-къса.Трябва да ти стигне сместа за да си намажеш косата в корените и останалото да разнесеш по цялата коса. 1 жълтък,1 л. рициновов масло, Витамин А/ той е в шишенце като от капки, мъничко е и аз слагам някъде 1/4 от него/, 1л. газ за горене, 1л. спирт, 1л кисело мляко, 1л. зехтин/ олио/, 1л. оцет и сока от една глава лук. Маската е трудна за изплнение, но на мен ми действа много добре.
    И после не мирише ли гадно?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Абе хора закакво са ви такива бабешки глупости...те са се правели навремето, защото е нямало по магазините нищо. Сега има толкова много продукти като влезеш в някоя парфюмерия, че чак да се чудиш какво да избереш.Аз ти препоръчвам да отидеш да си вземеш някой хубав шампоан за заздравяване, косапад и т.н. И аз преди бях г/д като теб и много ми помогна серията на Gliss Kur , една оранжева и пише на нея, че е с някакви ароматни масла. Мирише мн яко и супер мн помага

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз имах същия проблем.Шампоан Ревалид и балсам Елсев (лилав) може да си земеш лилава маска за коса пак Елсев моита коса стана гъста и с блясък.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си