- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Koga stava taka
4uvala sam,4e ima slu4ei,v koito na jenata tam otdolu i izpadat organi ili 4erva ili ne6to takova-nz to4no kak se kzava
Ako se se6tate za kvo govorq
Kajete koga se polu4ava tova
Здравей,
явно не си дочула както трябва. Значи едното е изсипване на влагалището /там отдолу/. Тове е било при възрастни жени след като са раждали, и не им е била оказана помощ след раждането, което може да се появи в старческа възраст. Днес това не може да се случи, защото гинеколозите са много по-компетентни.
Какво точно ти има?
вероятно питането касае някоя от формите на descensus et prolapsus uteri et vaginae.
Здравейте,Първоначално написано от batkodoki
все пак разбирам малко или много от медицина... но обяснете ми за тези болести или ми кажете някой сайт да прочета за тъх. Мерси предварително.
Sweet Pain, Хаиде да се укротиш малко моля и разбирайки от английски да не се заблуждаваш и за медицината! Би следвало и разбирайкиПървоначално написано от SwEeT_pAiN_F
да се ориентираш от латинските наименования поне!Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Да, разбрах че термините са на латински, но все пак... потим. Ако не искате... ще си ги намеря и сама.
Е при положение, че имаш компютър, интернет и наименование на латински .... и ако още не си намерила термина с подходящо обяснение - кофти търсачка ползваш!![]()
![]()
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Да си призная исках да си спестя търсенето.. но и сама ще си ги намеря. Благодаря все пакПък.. ако ми кажете някоя и друга мед търсачка, ще съм Ви признателна
![]()
Sorry tova sym azq zabravih da se vpisha.Първоначално написано от Анонимко