- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде си?
Имаше едно време две деца,те ходиха в една детска градина,после в едно училище.Бяха приятели,но ето,че момчето замина за Испания....Момичето много тъжеше за него,той и беше като брат. Това се случи когато бяха едва 4 клас...тя разбра по-късно,че той се е преместил в пазарджик,а тя е от пещера....близко...с нетърпение чакаше да бъде приета в езиковата гимназия в пазарджик,пък туко виж го видяла отново...е добре дойдоха изпитите за седмокласниците..три години без него...първи беше изпита по Бел ОТИДЕ НА ИЗПИТА...И ГО ВИДЯ...ооо боже сърцето и се разтрепери,когато той мина с показалеца си през списака с кандидатсващите и се спря на името Владо,ооо боже това беше той найстина..тя се оплаши не искаше да го притеснява,но той беше на два метра от него...рапзлака се,но той не я забеляза..и ето че изпита по Бел мина и следваше изпита по математика,тя пак го видя в училището в което караше изпита по математика престраши се и отиде при него попита го "как е казваш?'а той само засмя и й отгвовори 'какво те интересува' тя го попита пак,той не отговори и тя се отказа,знаеше,че е той,но той не я позна....
това е моята история аз съм вече 8 клас в ег бертолт брехт пазарджик и го търся,моля ви помогнете ми,имам нужда от него... казва се Владислав Петров Троянов учи някаде в пазарджик,заото го скъсаха на изпитите проверих му резултатите...мисля,че учи в Батаклиев,но не съм убедена,помогнете ми моля ви!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
кажи кой клас си и в каква паралелка
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ne moga da ti pomogna no se nadqvam da go nameri6 i 3tata vi sre6ta bade po-uspehna ot pravite dve ...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Обади се на "Имаш поща "![]()
TreeHill 8a klas ezik nemski
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Отрежи си ръката. Най-добротот моментно решение.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ти тъпа ли си ,ма?!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Що си го питала как се казва след като знаеш?![]()
Ми нищо чудно,че не ти е отговорил.Помислил те е за неква смахната.
За сега най-добрата идея е да се хвърлиш от некой мост.Ще ти кажат името по телевизията и той мое да се сети коя си...
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
abe кръц-клъц predstavi si 4e sam se obarkala?? otivam i mu vikam "oo vladko pomnish lime" nqma li da e po-tapo a????
мда, пробвай с нещо по-остро, ако тва ти е тъпоПървоначално написано от neshtastno^vliubena
аз ти предлагам да се самонаръгаш О.о
Мдам...разбрах.Тъпа си...Затва каквото и да напраиш се ше е тъпо.Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Но все пак не пропускай възможността да се хвълиш от моста.
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
Е то не пише ли името на чина?!наистина доста тъпо се е получило.егати грубиянина!но все пак ти драснах за да ти пожелая успех в търсенето!това че си го видяла от толкова много кандидатстващи и е бил точно в твойта стая е поне някаква утеха, че отново може да се засечете!айде хора от Пазарджик помагайте на момичето!!! :P
Let The BEAT Control Your Body
по-скоро на "Море от любов"Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
maitapa na strana strahotna ideqПървоначално написано от Mimka_sweet
та задължително очаквам отговор!!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
няма си на представа какво стана,наи-добрия ми приятел от ег-то ми писа,че му бил съсед и ще говорил с него за мен...алеее напраоо на седмото небе от радост съм,да ви уточня не съм влюбена в него,3-ти брадовчед ми е! Много ви благодаря за коментарите и ше ви помоля стискайте ми палци той да иска отново да сме приятели!
Въпрос:Къде си?
Отговор:Тук!
ОМГ!!!Та той ти е 3ти братовчед!!!ДЕцата ви ше са бъгави...и бтв като ти е роднина не моеш ли да питаш някой роднина за него?
koi ti govori za deca????/ az iskam prosto da si go vurna kato priqtel! i rodata ne znae kude sa shtoto roditeli mu sa se razveli a puk i ne sme tolko blizki 4e da se znaem kude sa moqta roda e dosta golqma,za da se obrashta vnimanie na si4ki kato ne znaete shto vaobshte komentirate deca pfff
xora,utre shte govorim po gsm i sam mn nervna shte pomolq si4ki,koito pro4etat tazi tema stiskaite mi palci okolo 11/12h shtoto az sam mn nervna i mi e nujna vashata podkrepa!!!!!!! Blagodarq na vsi4ki!!!!!!!!!!!!!!
ei xora ne govorete prostotii tova e momi4eto me4ta i ne zn kolko e prejivqla radvam se 4e me nameri I LOVE YOU DESI![]()
OBI4AM TE
Obi4am te,tova boli!Obi4am te vsi4ko e sylzi,no znai 4e poslednata sylza 6te kape ot tvoite o4i,za6toto bez da znae6 obi4a6 me i ti!![]()
![]()
i az se radvam 4e te namerih milo. Da uto4nq sled dalgi razpitvaniq na roditelite mi razbrahme 4e ne sme bradov4edi,taka 4e ne sagreshavame nali? blagodarq na vsi4ki za pomoshta vi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ти си некав много лигав пак и ние ше си лафим квот си искаме тва е свободна държава има свобода на словотоПървоначално написано от GAZETO _2007 PZ
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
a честито .... 5та среща под юргана
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Am sq ne razbrah dvoika li ste ve4e ili samo fr?![]()
![]()
то и аз не разбрах ама ае..Първоначално написано от sladko_f
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Бтв Пазарджик не е толкова голям. Можеш да го намериш, щом му знаеш името.Ставаш хакерка, влизаш в системите на всички училища и не се спираш докато го откриеш. ахаха Все пак всичко е в името на любовта.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/