.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: къде си?

Град
    ibIzAaAa

Re: къде си?

Цитирай Първоначално написано от кръц-клъц
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Имаше едно време две деца,те ходиха в една детска градина,после в едно училище.Бяха приятели,но ето,че момчето замина за Испания....Момичето много тъжеше за него,той и беше като брат. Това се случи когато бяха едва 4 клас...тя разбра по-късно,че той се е преместил в пазарджик,а тя е от пещера....близко...с нетърпение чакаше да бъде приета в езиковата гимназия в пазарджик,пък туко виж го видяла отново...е добре дойдоха изпитите за седмокласниците..три години без него...първи беше изпита по Бел ОТИДЕ НА ИЗПИТА...И ГО ВИДЯ...ооо боже сърцето и се разтрепери,когато той мина с показалеца си през списака с кандидатсващите и се спря на името Владо,ооо боже това беше той найстина..тя се оплаши не искаше да го притеснява,но той беше на два метра от него...рапзлака се,но той не я забеляза..и ето че изпита по Бел мина и следваше изпита по математика,тя пак го видя в училището в което караше изпита по математика престраши се и отиде при него попита го "как е казваш?'а той само засмя и й отгвовори 'какво те интересува' тя го попита пак,той не отговори и тя се отказа,знаеше,че е той,но той не я позна....

това е моята история аз съм вече 8 клас в ег бертолт брехт пазарджик и го търся,моля ви помогнете ми,имам нужда от него... казва се Владислав Петров Троянов учи някаде в пазарджик,заото го скъсаха на изпитите проверих му резултатите...мисля,че учи в Батаклиев,но не съм убедена,помогнете ми моля ви!
    Ти тъпа ли си ,ма?!
    Що си го питала как се казва след като знаеш?
    Ми нищо чудно,че не ти е отговорил.Помислил те е за неква смахната.
    За сега най-добрата идея е да се хвърлиш от некой мост.Ще ти кажат името по телевизията и той мое да се сети коя си...

ХАхахХАхахХАхахХАхах.... Направо ме разбиваш,бе човече хахахахахахахахахахахахах ахах

Голям фен
    Град
    sofiq
    tujna istoriq taka bqh i s purvata mi lubov marin

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако за него си била толкова важна нямаше да те забрави.

Ne mi stana qsno zashto si go popitala kak se kazva predpolojenie che go poznavash...zashto ne si go zagovorila kato normalnite hora i ne si mu obqsnila koq si.pfff sega ako go namerish pak li shte go pitash kak se kazva ili toq pyt shte probvash sas "na kolko si godini"xaxaxaxax
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Аз сам Пейо...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от GAZETO _2007 PZ
    ei xora ne govorete prostotii tova e momi4eto me4ta i ne zn kolko e prejivqla radvam se 4e me nameri I LOVE YOU DESI OBI4AM TE
    Obi4am te,tova boli!Obi4am te vsi4ko e sylzi,no znai 4e poslednata sylza 6te kape ot tvoite o4i,za6toto bez da znae6 obi4a6 me i ti!
    ти си некав много лигав пак и ние ше си лафим квот си искаме тва е свободна държава има свобода на словото
    аннн така
    So free

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    половината които са писали коментарите май4е не про4етоха си4ко...да ве4е сме една щастлива двойка и сме многоо щастливи след като говорихме по телефона аз отидох в неговото у4илище и си поговорихме,но само разговор де и то доста се бяхме засрамили и двамата,но тои ме намери по skype и ве4е вси4ко е история...благодаря на вси4ки които ме разбраха а и на тези които се базикаха :P
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си