Първоначално написано от
neshtastno^vliubena
Имаше едно време две деца,те ходиха в една детска градина,после в едно училище.Бяха приятели,но ето,че момчето замина за Испания....Момичето много тъжеше за него,той и беше като брат. Това се случи когато бяха едва 4 клас...тя разбра по-късно,че той се е преместил в пазарджик,а тя е от пещера....близко...с нетърпение чакаше да бъде приета в езиковата гимназия в пазарджик,пък туко виж го видяла отново...е добре дойдоха изпитите за седмокласниците..три години без него...първи беше изпита по Бел ОТИДЕ НА ИЗПИТА...И ГО ВИДЯ...ооо боже сърцето и се разтрепери,когато той мина с показалеца си през списака с кандидатсващите и се спря на името Владо,ооо боже това беше той найстина..тя се оплаши не искаше да го притеснява,но той беше на два метра от него...рапзлака се,но той не я забеляза..и ето че изпита по Бел мина и следваше изпита по математика,тя пак го видя в училището в което караше изпита по математика престраши се и отиде при него попита го "как е казваш?'а той само засмя и й отгвовори 'какво те интересува' тя го попита пак,той не отговори и тя се отказа,знаеше,че е той,но той не я позна....
това е моята история аз съм вече 8 клас в ег бертолт брехт пазарджик и го търся,моля ви помогнете ми,имам нужда от него... казва се Владислав Петров Троянов учи някаде в пазарджик,заото го скъсаха на изпитите проверих му резултатите...мисля,че учи в Батаклиев,но не съм убедена,помогнете ми моля ви!