.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    анонимоус
    Guest

овално образувание във влагалището ??

направо проблема:
    Приятелката ми на около 6-7 см от входа на влагалището точно по средата има нещо като овално еластично образувание, което при допир/натиск й причинява ужасна болка. Интересното е, че след него може да се продължи както напред (нагоре към корема), така и назад, само че отворите вече са по-тясни.
    Много учебници, схеми и пр разгледах, но никъде не попаднах на такова нещо Не знам дали някое от продълженията след него свършва сляпо, тъй като с пръсти не може да се стигне много по-навътре, а при опит за проникване с пенис просто стигне ли се до това нещо и я срязва невероятна болка. Със сигурност не е девствената ципа и по никакъв начин не я наподобява. На допир е гладко и сравнително твърдо. Моля ви дайте някакво предположение какво може да е това преди да се консултираме с гинеколог, понеже наистина ни пречи да водим нормален полов живот. Благодаря предварително

Голям фен
    Град
    София
    MI zvu4i kato nqkakvo obrazovanie-nz mastno moje da e ,no moje i da e po-seriozno.Az mislq 4e ne trqbva da se trevojish za vashiq polov jivot,a za tozi na priqtelkata si.Neka da otide na lekar,moje i ne6to seriozno da e.

Guest
    Я попрочети малко анатомия!
    Това е шийката на матката.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Я попрочети малко анатомия!
    Това е шийката на матката.
    Така е!! Явно твоята приятелка отдолу е по-плитка. Това се получава и когато момичето прави секс със момче с доста дълъг член. Пробвай да не го вкарваш изцяло.. ако и тогава има болка моят съвет е лекар.

Guest
    tova naistina e 6iikata na matkata no ne bi trqbvalo da e tolkova boleznena neka otide na ginekolkog da q vidi

Супер фен
    Град
    Sofia
    A shto ne e otishla oshte?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Защото сигурно и тя се притеснява да отиде на преглед при гинеколог.

Супер фен
    Град
    Sofia
    SP stiga FLOOOOOODDD
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си