- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ай дица!!
Ай дица, тва е последния ми пост! Продължавайте така да прецаквате форума както си знаете и един съвет към момичетата които смятат да правят секс без презерватив - НИДЕЙТЕ, ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕТЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Име: Умнияя-дъ ретърн!
парола: 50cc72ce
Приятно ползване на всеки който му скимне! От мени ЧАУС!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6то вееее каде отива6 ве стои тука вееееее!!!!!!!!!!![]()
Прощален пост!![]()
смятай го за бенефист![]()
Аз няма да ти барам регестрацията несъм такъв че да взимам чужди регистрации но само незнам за6то ни оставя6 ееееее![]()
Това е някаква ебавка...
2т. системно, бан по профил и ип.
П.С. Ако паролата не стане (ако някой вече я е сменил) - отидете на забравена парола, напишете ми ника (Умнияя-дъ ретърн!) напишете и мейла (umniqq@mail.bg) натиснете там, ок ли каквото и да е копчето влезте в w ww.mail.bg с имейла даден горе с парола 12345 и ще получите новата парола!
Глей, две в едно - регистрация и парола - ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ ТВА ВЕЧЕ НАИСТИНА Е ПОСЛЕДНО!!! КЪСМЕТ И ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЯВАТЕ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ще пропусна.....![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
злоупотреба![]()
xaxxaaxaxaxaxaaxПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Искам да ви кажа,че съм си аз. Не знам кой е пуснал това,ама аз си промених паролата и вече всичко е ОК. Аз съм Умния и недейте се шашкайте. Някой е решил да си направи ебавка,но аз предотвратих случая![]()
ахаахахПървоначално написано от Me4oOoOo
ех жалко един кретен по малко щеше да е от полза![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Как ще го преживея![]()
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Джооооооооооо..... неееееееее....![]()
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
много як подпис ей
кефи ме
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
az puk ne vervam,sorry,no za men tova e ebavka!