- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- malko naludni4ev vupros....
zashto prez zimata denqt e pratuk v sravnenie sus lqtoto? kakva e glavnata pri4ina? ne mislq 4e tova 4e e studeno e osnovatelna pri4ina....dnes dokato si se prebirah se zamislih vurhu vuprosa , no taka i taka davam shtafetata vuv vashi race, da me prosvetite
....а си мислех че аз съм тъпа![]()
Ти и без т`ва си тъпаПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Като за начало порасни!
Стани пъви клас и си има хора да ти обеснят!
А за смяна на часовете да си чувал/а ??Когато понякога в неделя часовника си трябва да го върне6 с един си колко часа или да го сложе6 напред с няколко часа???Като го върне6 на зад значи времето си е променено и по късно се стъмнява и т.н.Аз поне мисля че е така дано да не бъркам![]()
ohoho na kolko 4adela si bil da sedne6 i da razmi6lqva6 nad tozi vuprosa :Xaxaxaasa
koi klas si?![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
da no dori da e s edin 4as napred 4asa pak se stumva kum 17 4asa....a lqtoto 4ak v 21 4asa...gorkite..nikoi qnma otgovor na tozi vupros i se opitvate vsq4eski da me izkarate tup....no ne se polu4ava kopelenca shtom samo edin 4ovek se opita da go obqsni do sega
..защото земята се върти и през зимата слънцето не огрява централно мястото на което сме.. а както знаеш ако няма слънце - няма да има и ден => когато слънцето грее по-слабо и за по-кратко време - денят е по-кратък и студен - зима
божее бооже![]()
![]()
Отвори учебника и прочети.Поне за обща култура.И не, въпроса не е налудничав, въпроса си е тъп.
Вйй пък кво почнахте веднага да го/я нападате.Като не можете да отговорите на въпроса от к'ъв зор пишете в темата.Така се доказвате,че сте много по тъпи от него/нея.
По темата:Иаз мисля като bboy_bunker
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Заради въртенето на земята около Слънцето. Всъщност не се притеснявай за въпроса, радвам се, че има хора които питат, защото все някога ще ти се наложи да го разбереш... А това,че те нападат, че си тъп и незнам си какъв ... сигурен съм, че 70% "нападателите" също незнаят отговора.
Цитирам География за 8ми клас на АНУБИС:
"Известно е, че височината на Слънцето над хоризонта се изменя през годината. За Северното полукълбо то достига най-високо положение по видимия си път по небосвода на 22 юни. Това е денят на лятното слънцестоене. Тогава слънчевите лъчи падат отвесно върху Северната тропична окръжност, огряват по-голямата част от Северното полукълбо и в него се измерват най-продължителният ден и най-късата нощ. На тази дата в южното полукълбо се наблюдават най-краткият ден и най-продължителната нощ. Точно след половин година - на 22 декември, настъпва денят на зимното слънцестоене. Тогава слънчевите лъчи падат отвесно на Южната тропична окръжност и огряват по-продължително Южното полукълбо. Тази дата се характеризира с най-продължителен ден и най-къса ною в това полукълбо, докато в Северното полукълбо се наблюдава най-продължителната ною и най-краткият ден. Между тези две крайни положения на Земята спрямо Слънцето съществува постепенен преход. Важни дни в него са 21 март и 23 септември. Това са дните съответно на пролетното и на есенното равноденствие. Тогава слънчевите лъчи падат отвесно на Екватора и огряват еднакво и двете полукълба. Денят и ноюта са равни."
Искрено се надявам темата да е плоска ебавка, защото иначе автора, извинявай, ама си много тъп. Обща култура му се вика... Не е хубаво хич да я няма...
skupa ne sum mnogo siguren 4e ti imash po golqma obshta kultura ot avtora na temata...tova 4e si v 8 klas i 4e si si nazublaka uroka predi da te izpitat ne te pravi po umna ot koito i da bilo.sled nqkoq godinka shte zabravish otgovora.siguren sum
Днес питах брат ми и ми отговори правилно. Той е втори клас.Първоначално написано от neshtastnici
П.С. Не съм вярвал, даже и не съм сънувал че може да се родят до толкова тъпи хора, да не знаят причините защо е зима. Даже преди имаше една анимация, мисля че е даваха по БТВ- Семейство "Защо защо" нещо такова беше. Там поне 1 милион пъти беше казано и показано.
П.С. Утре чакам въпрос - "Защо луната свети..."
Мъка... Мъка...
Хахахаха е не, обидих се... смърто!!!Първоначално написано от neshtastnici
1. Не съм осми клас, просто там е обяснено като за идиоти, затова го цитирам
2. Не го знам от осми клас, а от поне 1-2.
3. Претендирам, че съм с богата обща култура и не си ти човека, който ще ми убива самочувствието. Моля, не говори без да ме познаваш, окей?
Айде без повече малоумни и излишни коментари, моля ви се.
dobre momi4eto popita i sq trqq da go obijdate li ... ?!??!?
ne znam hahahПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
ema kakvoto i da e .. ne e 4esno :P