- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко неща
Ми искам да кажа някои неща и да си излея мъката
1.Когато приятелката ми ми духа и аз я хвана за главата и почна да я бутам(малко)защото примерно ме е праснал хормона и съм по грубичък и тя ми казва не ми бутай главата и аз спирам ма не мога да се сдържа и пак ръката ми е там
2.Тя не ме задоволява(попринцип лесно не ме задоволяват)и аз се самозадоволявам
а тя ми се сърди че го правя
3.Много пъти ме отряза за секса и ми стана гадно и мисля никога да не го правя с нея!
По скоро тая тема е да си излея мъката май![]()
Ami smenqi q,kakvo tolkova ima da se chudish!Shtom ne moje da ti dade jelanoto udovolstvie,potursi go pri druga.
това е едно от най-смислените мнения , които прочетох днесПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ami taka si e...![]()
да бе, така е, напълно съм съгласна![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Mi da ili q smeni ili si pogovori s neq i i kaji kakvo iskash i kak go iskash,obesni i kak da te zadovoli ili ne6to takova.Samo che mai po-dobria variant e da q smenish s nqkoq koqto da te zadovolqva dostatuchno
Az sum nasreshta![]()
Мерси много на всички за мненията ще говоря с нея запоследно и ако нищо не стане![]()
palava devoika може и да ти се усмихне късмета![]()
Nadqvam se zashtoto ne mi se stoi smaa na sveti Valentin i,ako do togava ne si namera nqkoi shte se radvam ako si dadesh telefona ili adresa.Az sum ot nadejda 4ta chast.Ako ima6 put natam pishi mi vuv foruma moje da se vidimi ...
Ок ще видим какво ще стане ако и аз съм сам ще имаш посетитела иначе ще се разберем някак да се видим
![]()
are dai ako imash skype ili e-mail...
=D>Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Като няма желание,не я препирай.С времето тя ще поиска сама,и на двама ви ще ви e далеч по-приятно като го правите от удоволствие,а не от задължение.
palava devoika skype mi e :breakera пиши ми
а относно момичето маи...
еми смения както вече казаха![]()
Тебе те помня че пишеш на кирилица какво станаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
? =)
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Еми, щом те е отрязала, значи още не иска да го правите, не е готова.Нормално е да ти каже да не й буташ главата, ако го правиш грубичко и започва да я боли.
Its Me
Тебе те помня че пишеш на кирилица какво стана ? =)
Ne sum pisala na kirilica,neshto burkash![]()