.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

slu4aino nqkoi da se e e*al s .....

slu4aino nqkoi da se e ebal s kon ili s nqkakvo jivotno,mnogo bih iskala da se eba s jivotno,predi vreme misleh da se naguzq na ku4eto si,..no ne stana....... auu mnou iskam da me 4uka nekoe pse .....mmm tolkova byrzo i energi4no ohaa {P}

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Към модераторите: ЗАКЛЮЧЕТЕ ТАМАТА
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ела аз съм едно истинско животно

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ми ако има6 куче духаи му там надърви му мазния кур и после му даи да те яхне и си го набутаи в путката и така 6те те ебе!!! И наистина към Модераторите:Ударете един ключ на темата!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Кат не ти е интересна темата просто не я чети вместо да даваш загубени идеи. Аз лично изгарям от нетърпение да видя някой да си признае верно за кончето на село . И козичката на дядо....
    2т. системно

Guest
    ахаха еи хора ебавам се ... просто днес се на4етох на такива простотии...на един ку4ето му го лиже,друг циреи по задника...ебаси отврата ..мислех 4е 6те се обсъждат важни теми и проблеми и кои с квото мойе да помогне..бардак не коментираите по тая тема гадно е веерно .. сорка ма е тъпо

Повече от фен
    Град
    Приморско
    За куче незнам ама ако иска6 една мечка да те ебе ме намери в SKYPE там 6те се разбираме ника ми говори че съм животно :P (базикам се такива извратени хора като тебе неискам да ги имам в абонатите си да не си ме потърсила!!!)

ebi si maikata
    Guest
    slu4aino nqkoi da se e e*** s kon ili s nqkakvo jivotno omfg
    otg: da maika ti
    a ti si typa krava

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ти явно си няма6 друга работа освен да пуска6 некви теми тука в които няма никав смисъл и ни6то вярно.По добре иди на лекар може би дано тои да може да ти помогне.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Кат не ти е интересна темата просто не я чети вместо да даваш загубени идеи. Аз лично изгарям от нетърпение да видя някой да си признае верно за кончето на село . И козичката на дядо....
    "идеята" ми беше да се заключи, за да не се пишат глупави мнения като твоето... защото ми писна от глупави теми и още по глупави коментари ... това , че твоето ограничено съзнание я харесва не е мой проблем само си изразявам мнението ... а ти вместо да критикуваш други постове си гледай твоите... айде PEACE!!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ахаха еи хора ебавам се ... просто днес се на4етох на такива простотии...на един ку4ето му го лиже,друг циреи по задника...ебаси отврата ..мислех 4е 6те се обсъждат важни теми и проблеми и кои с квото мойе да помогне..бардак не коментираите по тая тема гадно е веерно .. сорка ма е тъпо
    se edno nema smisyl da govorime po taa tema ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ebi si maikata
    a ti si typa krava
    Не е вярно ако беше крава нямаше да иска да се е*е с животни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ebi si maikata
    a ti si typa krava
    Не е вярно ако беше крава нямаше да иска да се е*е с животни
    omfggg sprete q taq tema be horaa ludi li stee

Град
    На Луната :)
    Ама сте ми много тъпички всичките бе Не виждате ли че темата е ебавка ве тя дори сама си призна какво ми спамите тука псувни
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

знаеш ли има един почти чистокръвен арабски жребец на село, може да ти дам телефона му, да му се обадиш

п.п. съгласен съм че такива теми просто не им е мястото и не трябва да се оставят!

Голям фен
    Град
    :)
    Сърбин изнасили таралеж
    15.09.2006 18:07
    Сърбин едва не загуби пениса си при опит да насили таралеж. Снимка: Корбис

Сърбин едва не загуби пениса си след като се опитал да изнасили таралеж, съобщи агенция Ананова.

Той се решил на подобен нетрадиционен сексуален контакт след сеанс при местна баячка.

Тя го посъветвала да прави секс с таралеж, за да се избави от преждевременна си еякулация.

35-годишният Зоран Николович от Белград постъпил в една от местните болници на града със силно наранен пенис.

След бързата оперативна намеса на лекарите мъжкото достойнство на сърбина било спасено.

Говорителят на болницата заявил, че животното не е пострадало, но пациентът завършил сексуалната игра със сериозни наранявания. За щастие лекарите направили всичко по силите си и няма да има фатални последствия за пениса на Зоран.

Новината за пострадалия Зоран предизвика безпокойство и в британската преса.

Всекидневникът "The Register" потърсил за коментар представител на Международната асоциация на народните лечители, който осъдил методите на лечение на сръбската си колежка и посъветвал страдащите от преждевременна еякулация да се лекуват само при одобрени от тях специалисти.
    http://www.dnes.bg/article.php?id=27548

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    "идеята" ми беше да се заключи, за да не се пишат глупави мнения като твоето... защото ми писна от глупави теми и още по глупави коментари ... това , че твоето ограничено съзнание я харесва не е мой проблем само си изразявам мнението ... а ти вместо да критикуваш други постове си гледай твоите... айде PEACE!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    "идеята" ми беше да се заключи, за да не се пишат глупави мнения като твоето... защото ми писна от глупави теми по глупави коментари ... това , че твоето ограничено съзнание я харесва не е мой проблем само си изразявам мнението ... а ти вместо да критикуваш други постове си гледай твоите... айде PEACE!!!
    Мене знаеш ли колко ми дреме на хуя от кво ти е писнало. Казах ти кат не те кефи да се пръждосваш и да не пишеш тука. Секса с животни не е от вчера и много жени го практикуват (и козевъдци)
    2т. системно

Град
    На Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Сърбин изнасили таралеж
    15.09.2006 18:07
    Сърбин едва не загуби пениса си при опит да насили таралеж. Снимка: Корбис

Сърбин едва не загуби пениса си след като се опитал да изнасили таралеж, съобщи агенция Ананова.

Той се решил на подобен нетрадиционен сексуален контакт след сеанс при местна баячка.

Тя го посъветвала да прави секс с таралеж, за да се избави от преждевременна си еякулация.

35-годишният Зоран Николович от Белград постъпил в една от местните болници на града със силно наранен пенис.

След бързата оперативна намеса на лекарите мъжкото достойнство на сърбина било спасено.

Говорителят на болницата заявил, че животното не е пострадало, но пациентът завършил сексуалната игра със сериозни наранявания. За щастие лекарите направили всичко по силите си и няма да има фатални последствия за пениса на Зоран.

Новината за пострадалия Зоран предизвика безпокойство и в британската преса.

Всекидневникът "The Register" потърсил за коментар представител на Международната асоциация на народните лечители, който осъдил методите на лечение на сръбската си колежка и посъветвал страдащите от преждевременна еякулация да се лекуват само при одобрени от тях специалисти.
    http://www.dnes.bg/article.php?id=27548

Ахахахха ами като се вре гагата тъка е
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

На телефона си имам едно клипче как един ебе едно магара ама го дават от близо мноо брутално някаде 16-17 години дришлио
    Hahu Hihi

Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    На телефона си имам едно клипче как един ебе едно магара ама го дават от близо мноо брутално някаде 16-17 години дришлио
    ...зо0фили да искаш...

...а ти Пезззз радваш ли му се на клипчето?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    брей...мислех си че такива неща се случват само по филмите бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми