.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Как да и смъкна самочуствието?

Значи има една тъпа идиотка от моя клас,която не мога да понасям.Дигна си самочуствието тая година щот тръгна с един 2-3 години по-голям от нея.Я кажете някакви начини да и смъкна самочуствието-лафове,действия и т.н.

Момиче съм

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Най-добре изобщо да не ти пука за нея.Не говори с нея, не и обръщай внимание, пренебрегвай я.
    Може и да не и смъкнеш самочувствието, но ти ще се поччувстваш по-добре, ако не мислиш за това.
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Вземи и гаджето най-добре.Апак вие момичетата сте такива надуфки е не всички ама като ви се вдигне самочувствието няма сваляне.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Искаш да й смъкнеш самочувствието?
    Това си е проява на комплексарщина. Щом не те кефи, не й обръщай внимание и толкоз. И без това, не можеш да й смъкнеш самочувствието ей така. Тровии и разни други глупсоти няма да помогнат. Най-много да те намрази и да ти направи мръсно.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

уФ това ... познато ми е мн добре.Както са написали др. не й обръщаи внимание.. не си заслужава, щом се прави на мн важна и си мисли, че света е нейн.. не си заслужава!Предава си важностите!

Вижте, Моля!

Re: Как да и смъкна самочуствието?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи има една тъпа идиотка от моя клас,която не мога да понасям.Дигна си самочуствието тая година щот тръгна с един 2-3 години по-голям от нея.Я кажете някакви начини да и смъкна самочуствието-лафове,действия и т.н.

Момиче съм
    Спокойно! гаджето й ще й смъкне самочувствието... 100%
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    стига си завиждала

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    стига си завиждала
    абсалютно!
    По-добре направи така,че и ти да имаш голямо самочувствие... Явно мацката за да има самочувствие е доста харесвана така че ...

Za kakvo ti e da i svalq6 'visokoto samo4uvstvie'? Dori da te drazni,ti kvo moje6 da napravi6 po v1prosa? Izliza si s nqkoi batko,mi ok. Tebe kvo te b1rka? Moje da vitae v oblacite,ama,povqrvai mi,nqkoq situaciq b1rzo 6te q v1rne v realnostta. Ne e nujno ti da se namesva6. Spored men.
    Look deep inside me ...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми не мога да ти кажа как да й смъкнеш самочувствието.Но защо ти е и защо толкова те нервира?Просто я игнорираш и това е, не ти пука.Хабиш си нервите за глупости.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Колкото повече я лишаваш от внимание и колкото повече я игнорираш и пренебрегваш, толкова повече ще я потъпкваш => ще и смъкваш самочувствието

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Пък дори и ти да не й смъкнеш самочувствието,някой друг ще го направи.Споко.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи й ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи й ръката.
    И тоя път ли??
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Рязането на ръката помага при всякакви случаи
    А по темата-знам колко е дразнещо да има такива хорица покрай теб-аз също съм имала такива съученички.Но не се притиснявай,когато се върне в реалността,самочуствието й ще се изпари

недей и обращта внимание!!!!

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Не можеш да смъкнеш самочувствието на някого! Единственото нещо което можеш да направиш е да не и обръщаш внимание, и да чакаш гаджето и да се погаври с нея
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest

Значи има една тъпа идиотка от моя клас, която не мога да понасям. Дигна си самочуствието тая година щот тръгна с един 2-3 години по-голям от нея. Я кажете някакви начини да и смъкна самочуствието-лафове, действия и т.н.

Момиче съм
    Аз пък съм сигурна че зад желанието ти да й смъкнеш самочувствието се крият единствено болни амбиции и желание за отмъщение. Иначе защо ще ти влиза в работата с колко големи приятели излиза.

natally
    Guest

Значи има една тъпа идиотка от моя клас, която не мога да понасям. Дигна си самочуствието тая година щот тръгна с един 2-3 години по-голям от нея. Я кажете някакви начини да и смъкна самочуствието-лафове, действия и т.н.

Момиче съм
    Аз пък съм сигурна че зад желанието ти да й смъкнеш самочувствието се крият единствено болни амбиции и желание за отмъщение. Иначе защо ще ти влиза в работата с колко големи приятели излиза.

natally
    Guest
    Cъжалявам за двойния пост.

Супер фен
    Ne i obryshtai vnimanie.Imam edna takava v klasa.Ama tq e prosto smeshna v ochite mi i ne vijdam ko da i zavijdam.Abe prosto s ve dumi Samochuvstvie bez pokritie !!!
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си