- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- black metalа
искам да ви питам какво мислите относно black metala не само като музика но и като цяло-стил на обли4ане,гримиране и т.н.под музика визирам от мелоди4ни и спокоини групи като cradle of filth dimmu borgir и разни такива до наи големите касапници като burzum,deicide и dark funeral.вса6тност познавате ли блекари или някви такива отка4алки и какво можете да кажете за тях като ли4ности?интересувам се главно за6тото като изляза по центара сабирам супер опла6ените или у4удени погледи-толкова ли са ви стра6ни блекарите???ако има по гобре запознати с музиката искажете мнение ... и сори ако скоро е имало такава тема
Believe in yourself in all thinks you do
Believe in yourself and all your dreams come true
Еее Deicide къв блек са,те са дет.
По принцип не слушам,но имам песни на 10-тина групи...Като цяло най-много ми харесват Бурзум,Имортал и Майхем. Кредъл Ъф Филт не ги понасям,даже според тру-блекарите() не са никак блек.
Колкото до корпспейнта и като цяло за визията...Не ме ебе,важното е шоу да става.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Слушам единствено Cradle of Filth. Не ме интересува дали са блек или не са...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ам май от целият метъл това най-много ме кефи.
Смисъл голям фен съм на Cradle of Filth, кефят ме доста Immortal и Dimmu Borgir.Както се пее в Nemesis на Cradle - Black Is My Heart![]()
Мислех да прослушвам и доста други блек метъл банди, но напоследък се позапалих по алтернативна музика.
хъхъ..
Аз слушам доста блек, и повярвай ми, Дарк фюнеръл и изброените от теб въобще не са касапници...Пробвай групи като Satanic warmaster, Watain, Leviathan и етс да видиш за какво става дума. Deicide са дет с антирелигиозни текстове, не са блек. Ако говориш за позьорчетата, намъкнали 100 кила пентаграми и обърнати кръстове, те могат да лапат пишки. Сатанизма е нещо повече...А ти си точно такова позьорче, нали?
Мен принципно ме дразнят неграмотни хора, независимо какъв стил музика слушат.
До скоро експериментирах с тази музика, но нещо не ми легна на сърцето. Обличането им, корпспейнта, сатанистичните простотии - намирам всичко това за цирк. Харесвам само някои от песните на по-комерсиалните в жанра, като Dimmu Borgir и Cradle of Filth. Преди да сте ме изяли, не знам дали Cradle of Filth са блек, не ме и интересува. Специално пък тях ме домързя да им слушам цялата дискография, че е 8 гигабайта. Ама имат някои сполучливи произведения.
Олдскул норвежки блек не харесвам изобщо, не става за слушане. Бурзум, Майхем - смучат. Друго си е шведския дет![]()
ами не мисля 4е сам позиорка просто от скоро се зарибих да слу6ам тази музика и не мога за 2 месеца да се запозная с дискографиите на много банди!не разбрах какво сатанизтите са позиори или ...?и наистина сажелявам за гре6ката си просто се оплетох наистина deicide са дед
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
блекарите са смешни в момента, в който започнат да се гиздят с железария и да се мацотят. а аз блек слушам доволно малко... Immortal, Satyricon, Burzum, Cradle, които не са бляк ии Borgir. от дъжд на вятър. не ме кефи особено.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами ако носиш пентаграмчета и ала-бала си си позьорка, да. Шведския дет си ебало майката, прави си лейк, къртят шведските групи, какъвто и метъл да свирят. Но и блека не е лош.Няма значение колко дискографии си слушала, моето момиче, и подозирам, че наистина няма да вникнеш в по-дълбокия смисъл на блека и всичко останало...То и аз не съм вникнал кой знае колко. Като хубави групи ти препоръчвам Deathspell omega, Bloodhammer, Satanic warmaster, Darkthrone, тези са от по-ъндърграунд културата, иначе като по-мелодични опитай Midwinter, Sethery, Sycronomica, Windir(блек-фолк-викинг) и други
![]()
леле вие 6те ме изядете бе!!!обли4ам се така както ми харесва слу6ам това на което се кефя наи мн и тепарва 6те откривам о6те мн по яки групи!!!благодаря за напатствията и мненията все пак но просто исках да попитам какво мислите за музиката не за мен![]()
сатанизма е религия като всяка др аз няма да коментирам дали вярвам в сатана или в мрака или в господ или в какжото и да е а за еднообразието на този етап не мисля така но 6те видя как 6те се развият не6тата![]()
По-принцип за това ти говоря- хората, вярващи в сатаната нямат право да отричат господ. Защото и сатаната и господ принадлежат към една и съща религия, ако изповядваш единия, не можеш да отричаш другия.
Почти всички блек метъл песни ме отвращават, а пък за коленето на свине по сцената и другите такива щуротии - абсолютен цирк.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Сега нямам време да чета цялата тема и да се включа в спора, обаче ще си кажа, че блек слушам доволно малко Бурзум, Имортал, малко Сатирикон, Боргир. Ама доста слабо такамз.
И дамз - корпспейнта е смешен, прекалено многото железария - също.
Saatana vittu perkele hate crew!
Слушам доста норвешки а и не само блечец-Satyricon,Dimmu Borgir,Impaled Nazarene,Naglfar,Opera IX,Anorexia Nervosa,Carpathian Forest,Abazagorath,NOKTURNAL MORTYUM и разни още известни и безизвестни групички,така че може да се каже че съм фен на блечеца,кефи ме омразата,която струи от тоя проклет стил.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
добре де аз слушам метъл и супер много обичам черния цвят и почти само в черни дрехи и грим ходя... но не вярвам в сатанистки истории и други от този род... това прави ли ме позьорка? защото аз не се смятам за такава... обличам се така както искам и както ми харесва ... какво мислите ... само питам![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
хммм по мое мнение няма зна4ение в какво вярва6.всеки е свободен да проповядва каквото си иска но да не пре4и на об6теството с религията си,а относно дрехите и грима-добре прави6Първоначално написано от tequila
![]()
Слушам.
/rossa./
хехе мерси много ... харесва ми начина по който мислиш ... ако искаш пиши ми ЛС някой пътПървоначално написано от enemy of everything
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Хей металисти я се спрете,
но преди това вземете
и в огледалото се погледнете,
мръсни, дългокоси, грозни и тъпи,
това сте вие метъли скъпи,
гадни гримове и само дране,
ще се чувствам добре в деня,
в който последния метъл УМРЕ.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Midian излиза на улицата,Първоначално написано от Bling Bling
пазете си децата,
аз съм Сатаната,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам нож, железа и за теб не ме ебе!
Ще ме прощаваш, колега, употребих част от твоето творчество![]()
/rossa./
Мидиан>trve mad gangsta rapper/hip-hop(p)zer. Period.
You just got owned, rappa'
Чалгата има двеста пъти по стойностна мелодия текст и значимост към музикалния свят от тая чикия наречена дет метъл. А като видим некой такъв оръфлек на улицата и му викам - бацее къде го цирка? ИЛи хеви метъл копелееее!
2т. системно
Честито завръщане в форума ма бръдаПървоначално написано от Bling Bling
![]()
2т. системно