.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: black metalа

Град
    някъде...
    Ми не слушам метал...Но ако ми се налага предпочитам да е блек.Защото мразя такива тъпи и нещастни групи като Slipknot,Nightwish,Evanescence,Korn и сичките от тоя сорт...
    За обличането и грима не коментирам!!!Смешно е!
    Дано не ми се на;ага да слушам метал де!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Чалгата има двеста пъти по стойностна мелодия текст и значимост към музикалния свят от тая чикия наречена дет метъл. А като видим некой такъв оръфлек на улицата и му викам - бацее къде го цирка? ИЛи хеви метъл копелееее !
    ммм не съм особено съгласна с това за чалгата но е типично за 1 обичлив лиглио да понася само вазможно наи простите текстове и ритам!!! а относно подвикванията-нормална селска проява
    Believe in yourself in all thinks you do
    Believe in yourself and all your dreams come true

Супер фен
    Аз ненавиждам чалгата. Точно за това я използвам за сравнение с блек метала са чат ли си? А мойто подвикване е съвсем стилно и културно - селска проява би било Майка ти де-а ти го турим у ... на белото личице да ти се исерем, метала ти на майка ту у .... да го набием и така нататъка и така нататъка .
    2т. системно

Голям фен Аватара на pathetic
    АаАаааАаААААААААААааааааа аааааааАААААааааААаАаАаАА ААаааааАааааааААаааААаааА АааАаАаааАА

--

чухте ли ме как крещя?

сега отивам да си купя и черен молив,да си омажем лицето как си тре'а.

скоро записвам диск,но вие няма да си го купите нали,ще го свалите от някой фрее сървър,гадняри такива.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Позачетох се във мислите ви за сатанизма и т.н.
    Мога да кажа само, че повечето блекари хептен си нямат какво е това, а просто се кефят на вида и т.н.
    Ии май така е по-добре...смисъл истински сатанисти, извършващи мрачни ритуали и молещи се на сатаната
    Блек метъл музикантите са просто музиканти, чиято култура е повлияна от мрака (хах да тук може и да се посмеете )
    Но кой нормален ще вярва в сатаната???
    А гримът и така нататък-еми не е да се носиш така по улицата
    хъхъ..

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    хаха аве що трябва като слушаш блек да си върл сатанист?!??!нищо не пречи стилът да ти харесва и толкова..другото,според мен(за ритуалите и т.н.),са си глупости де..
    иначе смятам,че при положение,че някой се вживява в ролята си на блекар и си слага разни обърнати кръстове и т.н. ,най-малкото е смешно да не е запознат с 'идеологията' на блека

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker

1.Но кой нормален ще вярва в сатаната???
    2.А гримът и така нататък-еми не е да се носиш така по улицата
    1.всеки може да вярва в каквото си иска.това не го прави 'ненормален' докато схващанията му и вярата му не почнат да рефлектират върху някой друг
    2.къде пише,че не може така да 'се носиш' по улицата??както могат кифлите да 'се носят' с циганските си златисти ботушки и с нацапотените си личица и с коланите си (късите им поли..),така и останалите могат да ходят както си искат..и да показват в какво вярват,стига и те самите да знаят ...
    get off.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    както могат кифлите да 'се носят' с циганските си златисти ботушки и с нацапотените си личица и с коланите си (късите им поли..),така и останалите могат да ходят както си искат..и да показват в какво вярват,стига и те самите да знаят ...
    С уеката разлика че кифлите са нещо наистина красиво докат виж, метълитееее...
    2т. системно

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    1.всеки може да вярва в каквото си иска.това не го прави 'ненормален' докато схващанията му и вярата му не почнат да рефлектират върху някой друг
    2.къде пише,че не може така да 'се носиш' по улицата??както могат кифлите да 'се носят' с циганските си златисти ботушки и с нацапотените си личица и с коланите си (късите им поли..),така и останалите могат да ходят както си искат..и да показват в какво вярват,стига и те самите да знаят ...[/quote]
    Йей да си сатанист и да правиш жертвоприношения на сатаната е мн яко...и нормално
    А за другото-личното ми мнение е, че е доста тъпо си намажеш лицето с бяло и да се разхождаш така из центъра.
    и хей стилът ме кефи и не съм "върл сатанист" и мисля, че повечето фенове са така.
    хъхъ..

Град
    Бургас
    а защо всички сварзвате сатана с огромното зло което проваля живота на всички хора и още повече жертвоприношения и кравопролития?сатанизма е религия точно обратна на христианството но това не значи че сатанистите са лоши и т.н.-всичко си е до вапросния човек(казвам го защото познавам не един сатанист)

баба ви
    Guest
    Млъкнете всички.Не се правете на много компетентни!Личи си,че не разбирате нищо!
    Прочетете нещо за сатанизма и не ми говорете такива тъпизми от сорта на жертвоприношения на Сатаната...бла бла

Супер фен
    Град
    Cairhien
    А ако ти кажа, че някои сатанистки секти правят точно това? Жертвоприношения на различни животни, в повечето случаи котки или нещо подобно, защото вярват в някакви извратени простотии?
    Я ти не се прави на много компетентен/на -.-#

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    А ако ти кажа, че някои сатанистки секти правят точно това? Жертвоприношения на различни животни, в повечето случаи котки или нещо подобно, защото вярват в някакви извратени простотии?
    Е това са вече секти, но по своята същност сатанизма няма нищо общо с култ към мрака и жертвоприношения или пък обожествяване на сатаната.

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    2.къде пише,че не може така да 'се носиш' по улицата??както могат кифлите да 'се носят' с циганските си златисти ботушки и с нацапотените си личица и с коланите си (късите им поли..),така и останалите могат да ходят както си искат..и да показват в какво вярват,стига и те самите да знаят ...

Йей да си сатанист и да правиш жертвоприношения на сатаната е мн яко...и нормално
    А за другото-личното ми мнение е, че е доста тъпо си намажеш лицето с бяло и да се разхождаш така из центъра.
    и хей стилът ме кефи и не съм "върл сатанист" и мисля, че повечето фенове са така.
    [/quote]

сегаа..говорим си за вярата в Сатаната,не за жертвопринушенията,които някои изроди правят..казвам ,че не смятам за ненормални хората,които вярват в Сатаната..могат да си вярват в каквото си искат.иначе - да,разните жертвопринушения са си измислена и глупава работа...и на мен не ми харесва да се мацотят с брашно:Р,ма да се спасяват както знаят щом са решили да се правят на смешници ,окей..всеки може да ходи както си иска,щом възприема себе си по такъв начин,независимо дали на теб или на мен ни харесва или не..важното е ,както казах,те самите да знаят кво правят и защо го правят..

Amayo,я мисли малко преди да пишеш глупости-както има красиви кифли,така има и красиви метълки..
    get off.

Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    мда..познавам хора,които го правят тва

явно има няколко схващания за сатанизма
    get off.

Супер фен
    Аман от сектанти.
    2т. системно

Град
    In The Heart of Darkness
    Ха тва пък да вярваш в Сатаната е много тъпо... в смисъл да вярваш така че да си мислиш че е добро и че трябва да е по-висша сила от Бог- тва е просто липса на мозък и всякво религиозно възпитание.

Както и да е, не ме интересува много кой в какво вярва- важното е че аз никога няма да се отреча от своята вяра.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Бургас
    леле вие обаче не сте добре!!!жертвоприношения особено пък на хора не са правени от минимум 300 години насам и религиите за които се отнасят те са повече езически и присъстват най вече в митологията на различни племена!!!май наистина повечето хора тук трябва да седнат да попрочетат някоя книжка за сатанизма-идеологията е интересна и не е сварзана дотолкова със злото под тази форма под която си мислите

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от enemy of everything
    леле вие обаче не сте добре!!!жертвоприношения особено пък на хора не са правени от минимум 300 години насам и религиите за които се отнасят те са повече езически и присъстват най вече в митологията на различни племена!!!май наистина повечето хора тук трябва да седнат да попрочетат някоя книжка за сатанизма-идеологията е интересна и не е сварзана дотолкова със злото под тази форма под която си мислите
    Добре . Аз предлагам или да престанеш да казваш на децата да четат книги за сатанизъм или да се покрижа админите да ти предложат дълго луксозно пътуване далеч от форума. Какво ще кажеш за мойта идея ?
    2т. системно

Град
    Бургас
    аз не казвам на всички да 4етат книги или да се интересуват от сатанизма!но виждам че има някои които претендират с това че знаят много а всащност нищо не разбират!!!ако заради това искате да ме изритате от форума давайте

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Е това са вече секти, но по своята същност сатанизма няма нищо общо с култ към мрака и жертвоприношения или пък обожествяване на сатаната.
    Абсолютно си е така, това, че някакви заблудени пичове се смятат за трю и грим и правят напълно излишни простотии, нямащи нищо общо със сатанизма като цяло е друг въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си