.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Moderated: Как мога да накарам едно момиче да ми духа?

Hora,kak moga da nakaram edno momi4e da mi duha,obi4ame se,no tq ne6te,davaite saveti

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Tq sama trqbva da go pojelae,ne trqbva da q nasilvash.Ili puk moje da i predlojish da napravite pozata 69....

Град
    BG Haskovo
    da poza 69 e dobra ideq kaset
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Повече от фен
    Ами примерно ти я лижи и след това тя ще поиска сама ,защото ще се почувствтва неудобно от това че ти си се постарал да и доставих удоволствие,а тя не.Но не при вс момичета е така

Guest
    Като няма желание,не я препирай.С времето тя ще поиска сама,и на двама ви ще ви e далеч по-приятно като го правите от удоволствие,а не от задължение.

Голям фен
    Град
    trqvna
    първо ти я лижи

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Направи това, което искаш да ти направят

Мега фен Аватара на koalka
    Ако тя сама не пожелае няма как да стане.Просто някои момичета не обичат да правят френска любов, приеми го.

OTIDETE V TOALETNITE I Q IZLIZI I POISKAI V ZAMQNA TQ

определено и лижи

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Защо трябва да я караш насила ако не иска..просто не я насилвай
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    като ти говори нешо й го натикай набързо и ще и ареса . После ще иска сама

Guest
    Или първо ти я лижи и после тя ще поиска , или направете 69 Няма друг голям избор :P А или докато е пияна ... тогава може се навие хахаха

Град
    plovdiv

Re: Moderated: Как мога да накарам едно момиче да ми духа?

Цитирай Първоначално написано от The Marine
    Hora,kak moga da nakaram edno momi4e da mi duha,obi4ame se,no tq ne6te,davaite saveti

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    TRQBVA DA Q ZALYJE6 SYS BLIZALKI,DYVKI I BONBONKI!!!

xa.. damZ i spored men 69 e dobra ideq
    taka shte vi e qko i na dvamata
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

аз щи предложа да си извадиш пишката,ако ти е голяма естествено и тя ще се примами,курвите мн оби4ат големи пишки

Трътваш я на леглото или на земята или там някаде.. и казваш "лапай ма!" Ако и тогава не се навие.. сори пич нема видиш свирка

Град
    В Мъглите На Авалон
    Adski e tupo da pita6 takiva ne6ta, no hajde - ako taq tvoqta e gotina i ima 4uvstvo za humor po4ni otdale4e .Ej ti Predlojeniq:
    1.frenskata liubov e bila perfektno vladqna ot Kleopatra o6te, taka 4e francuzite da ne se duqt mnogo, mnogo - kaji i 4e e bilo samo carsko pravomo6tie
    2.Spermata(osobeno ako se gulta) e polezna po nqkolko pri4ini - estestveni hormoni za tqloto na jenata( bez majtap-tva e nau4no dokazano)i nama da ima nujda da pie dpalnitelni; mnogo e polezna za kojata;pravi glasa sta6no seksi osobeno nqkolko minuti sled pogla6taneto i;i posledno i naj-vajno
    absoliutno medicinski e dokazano - spermata predpazva ot rak na gyrdataderzai i uspeh

др
    Guest
    Егати медицината. Егати доказателствата...
    Млада госпожице Моргана... къде прочетохте всички тези глупости?

Град
    В Мъглите На Авалон

DO DR

6TE ME PRO6TAWA6 MLADI GOSPODINE DR, NO AKO NE SI PRO4EL STAWA DUMA ZA 4UWSTWO ZA HUMOR, NO MAI TI SI OPERIRAN OT NEGO O6TE W RANNA MLADEN4ESKA WYZRAST
    A ZA MEDICINATA - TOWA 4E PREDPAZWA OT RAK NA GYRDATA E ABSOLIUTNO DOKAZANO!MAI NQKOI TRQBVA POWE4KO TAKA DA SE KAJE OBOGATI SWOQTA OB6TA neKULTURA

много ми е странно как изобщо някоя жена няма да иска да духа....

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Много ми е чудно как въобще повечето жени се навиват да духат ?!?!?
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    Nachi slushai sq bai lango voivodata kva prikazka shti kai Ama trqq me gleash pRaaaaaaaaaaaaaaaaVo v ukoto A taka.. nachi slushai sq pich kvo staaa..sledvashtiq put kato se vidite i kazvash che iskash da otidete u vas..otivate,puskate si filmche,lqgate,zavivate se,praite si udobno..tumnichko a-y...ti q predrazpolagash malko taka,cunki gushki romantika..prekarvate si qko i ti zabelqzvash blqsuka v ochite i..vijdash kak krasivite i dulboki sini ochi svetqt..iskrqt kakto svetqt zvezdite v nebeto..vglejdash se v tqh i potuvash v sinqta bezdna,pogulnat ot celiq razkosh na tvoeto momiche I Nakraq..kogato vidish kak shtastieto preliva ot krasivite i nejni cherti..q hvashtash za kosata i i zabivash glavata m/u krakata ti Tva e reshenieto

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nachi slushai sq bai lango voivodata kva prikazka shti kai Ama trqq me gleash pRaaaaaaaaaaaaaaaaVo v ukoto A taka.. nachi slushai sq pich kvo staaa..sledvashtiq put kato se vidite i kazvash che iskash da otidete u vas..otivate,puskate si filmche,lqgate,zavivate se,praite si udobno..tumnichko a-y...ti q predrazpolagash malko taka,cunki gushki romantika..prekarvate si qko i ti zabelqzvash blqsuka v ochite i..vijdash kak krasivite i dulboki sini ochi svetqt..iskrqt kakto svetqt zvezdite v nebeto..vglejdash se v tqh i potuvash v sinqta bezdna,pogulnat ot celiq razkosh na tvoeto momiche I Nakraq..kogato vidish kak shtastieto preliva ot krasivite i nejni cherti..q hvashtash za kosata i i zabivash glavata m/u krakata ti Tva e reshenieto

xyxy...как ли пък не... ако гаджето ми направи така няма да ме види никога повече... гаранция !!
    Кучка съм, но не твоята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си