- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pff ne izdarjam ve4e :(
vie ste mn zle hora..kvo se podigravate na momi4eto bas hva6tam 4e ste super po zle...Macke kaji kakuv tip kosa ima6 i 6te moga da ti pomogna
Пфф мноу си зле ^^^niki7o^^^ . Като съм във ваканция и съм болна мноу чсно че ще стоя във форума. Преча ли ти ? Лелее.....кфо мнение имах за тебе а ти кфо са изкара ц ц ц
Не разбираш ли че темата е ебавкаизвинявай ама мноу си тъпа
![]()
Главата ти не е голяма.![]()
Хехе к`ва си смешнаПървоначално написано от Mimka_sweet
ОуУ ти от един месец насам ли си болна?
Ам не се мисли за интересна , жалка си.Мислиш си , че знаеш всичко и , че си актуална във всички теми.Пак ще го кажа : не си интересна
Ае ако имаш некаф проблем ЛС да не флудим темата ае \\//
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
И аз ся са измерих... и знаеш ли какво? И моята глава е точно 19 см, ама никой досега не ми се е подигравал за това.
Плюс това имаш голяма глава, следователно вътре може да побереш повече материал. Те трябва да са тези, които да се комплексират като са им малко главите. :P
Едит: Mimka_sweet не боледува от месец. Тя попринцип си е болна, тъй де в главата. Явно и е малка.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
хаххахаха измерила си главата
2, 11 и 8 точка системно - бан
Браво и моита глава е голема ама ми дреме кура е нее от наи-големите де амасе пак си я носим и само ме краси
и на тия каде ти се подиграват винаги ги режи двапати по-гадно !!!!!!!
К'во да правиш , всеки си има недостатъци.... АМА 19 САНТА ДИДИДИ БА*ТИ ЛУМПЕРИЦАТА ако не ти измислят прякор "big head" ще е цяло чудо
![]()
или Лумперлутин хахахахах
nai hubu zemi q rezni...problemi nikfi![]()
ppri4eska s briton mislq 4e 6e ti otivam..
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
\Първоначално написано от peps_from_mars
kolko si tupa zaebi![]()
"умника "са изказа...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
tova e broq na mozuchnite ti kletki , naistina e tujno ..Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Да не ти пукакв'о да пражи6 тжоя си е главата не обръ6таи жнимание на такива обиди
![]()