- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ujasno sam samotna
За мое огромно съжаление това е тъжната истина.. по дрехите наистина посрещат, и по визията като цяло.. но мисля, че въпросът при теб едва ли опира само до фигурата.. трябва да имаш повече самочувствие като цяло, да прецениш къде са талантите ти и да ги усъвършенстваш... помисли си: може би рисуваш, пееш или танцуваш добре, може би имаш дарбата да помагаш на хората и да ги разбираш, или пък имаш развито логическо мислене.. намери своята дарба и се насочи към усъвършенстването и, за да ти дойде прилив на самочувствие.. а междувременно се погрижи и за външния си вид.. не е задължително да имаш крака на моделка или талията на Лара Крофт, за да те харесват! Незнам какъв точно смяташ, че е проблемът с външния ти вид, но бих те посъветвала да се запишеш на някакъв спорт - дори и в началото да не харесаш идеята и да нямаш желание, ще видиш, че ако го направиш, ще се почувстваш много по-добре! Смени и прическата, погрижи се за кожата, маникюра, облеклото.. не е задължително да се носиш по последна мода, просто се постарай да изглеждаш спретнато и приветливо и съм сигурна, че ще те забележат! Много бих искала да ти помогна, затова пиши ми на лично съобщение с повече информация за себе си, за да се опитам още по- добре да те насоча!Първоначално написано от Kameliq```
![]()
![]()
I can't see your star
The mechanical lights of Lisbon frightened it away
And I'm alone now
Me and all I stood for
We're wandering now
All in parts in pieces, swim lonely
Find your own way out...
~EvAnEsCeNcE~