- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно Linkos.bg
Имам акаунт там и от вчера за последно влязох в 11.00 сутринта и днеска като пробвам да вляза ми пише"Този акаунт е изключен."тва значи че са го премахнали?!?!?!![]()
![]()
Еми да понеже там трябва да спазва6 изискванията а те до колкото знам са на 20 ГБ свалени трябва да има6 5 ГБ качени аз така имах 40 ГБ свалени и 5 качени и на мене ми изтриха акаунта.И ако неможе6 да се регистрира6 изчакай некои друг ден и се регни и спазвай правилата.Като свали6 не6то го остави да се качи пак до края.
Мечо мерси много...
И още един въпрос за да не правя нова тема..
Какво означава сийдване?
Значи аз като кача някои торент после пак да го изтегля ли?
Плс отговор,колкото по-подробен,по-добре..МЕРСИ МНОГО!![]()
П.П.като проверя в ФАЯ на замунда.бг и не пише почти нищо съществено!
Aaa..или може би в BitComet-a трябва да оставя с червена стрелкичка?Оффф...плс хелп миииииииииии![]()
![]()
а само на мен ли не ми работи сайта![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
www.zamunda.netПървоначално написано от пор
:]
Смениха го бая отдавна
I love you...
Сайтът ще се мести, но това ще стане чак след 1 месец. А и още си работи и старият адрес. Въпреки това пробвай на http://zamunda.net/.Първоначално написано от пор
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
не стаа :/
Да не са те баннали по ИП? Незнам как процедират там, но мен в един от торент сайтовете ме бяха баннали по ИП след като ня давах никакъв сийд, т.е. аз давах сийд, но теглех гигабайти метъл клипове, които никой друг не теглеше и имах такъв коефициент, че получих банq така че може и бан на ИП да имаш де да знам...Първоначално написано от пор
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Unauthorized IP address.
лайненца... давам си сийд и сичко.. лелеле![]()
Мноо отдавна преместиха сайта, ако не си забелязал от линкос те прехвърля в замунда...Първоначално написано от Мo6nо
@пор
Ам ако ИП-то ти е идентично с това на някой друг от твоя доставчик мое да е направил някоя друга мизерия и за тва...
I love you...
май не си с реално айпи, аз докато не ми дадоха релано се таков ами излизаше. имаш ли достъп до торентите на датата, ако нямаш начи си с динамично айпи и май докато не ти дадат реално няма да влизаш ни в торентите на датата ни в замундатаПървоначално написано от пор
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
влизах си в датата най-спокойно
а сега вече работи![]()