- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Психолог, хапчета, или..?
Хора, наистина нз какво да правя.. Имам страшно голямо притеснение относно едни проблеми.. Просто не мога да се справя, всичко става ужасно и нз дали да ходя при психолог, дали да пия депресанти, или да опитам да убия болката по някакъв не толкова трезвен начин...
Наистина ви моля за помощ..
Ем незнам точно к'ъф ти е проблема но 6том е в темата за цигарите и останалите не6та бих ти казал да иде6 на психолог и да види6 какво 6те ти каже и след това да пие6 хапчетата.
Най - добре да идеш при психолог.
нема изход.и психолога щи каже 45-ти автоматичен и патрон!
Психолога е няква алтернатива, но лично им нямам вяра...
Депресанти - НЕ! (това е почти най-голямата глупост де можеш да направиш)
Положителна настройка и непукизъм е това, което препоръчвам и разбира се определено време...
Mi az bqh zatunala mnogo predi 2godini- nekvi problemi, gluposti i su6to mnogo se bqh depresirala... i togava tva 4e pu6eh koz mi pomogna mnogo. Ne kazvam da pu6i6 koz, ama na men li4no tva mi be6e kato antidepresant. A i po-dobre da se napu6a i da si legna i da zaspq ot kolkoto da si legna i da reva dokato glavata me zaboli tolkova zverski 4e da ne moga da zaspq.
Това колко пъти си го дал като решение?Първоначално написано от No\/\/allZ
логика ....тва е решението на всички проблеми !Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
иначе по темата ...и представа си няям как може си решиш проблема ...надяям се никога да не бъда на твоя място за да разбера ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ъъ,пий?
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Пробвай с алкохол или трева. Ако не стане, отиди на психолог.![]()
може и при мене да дойдешПървоначално написано от p4elata_brumze
Mislq che se doseshtam kakav moje da e problema ti . .Ako naistina e tova, da znaesh che nishto nqma da ti pomogne,ako ti sam/a ne si pomognesh ! I trqbva da go iskash .. ama naistina
не,бе,малко пиете,наистина..
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Аз се оправих с индихско орехче... Имах преживяване, с което можах да преомсмисля нещата и да се започна един по-спокоен живот.
Хапчетата не помагат, а психолоэите депресират още повече!
Минала съм по тоэи път и мога да ти кажа че си на прага на депресията![]()