- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Плс прочетете
Значи един мой фр като е бил чикии и си е мазал хуя с шампоан!Така нищо не може да му стане от него но после е бил с паста за зъби(баси идиота)!Ся го парела главичката като пикаел ама тои ми го каза току що-значи е изминал МАКС 1 час!Може ли д аполучи някакви усложнения?Благодаря предварително
Ми незнам май неможе да има никакви усложнения ама и аз несъм много запознат.
и аз си бих една 4екия с паста за зъби ама го питаи ква марка е неговата паста. на мен ми нема ни6то о6те. ся жената си хварли дори 4етката за зъби
Като не си запознат, защо се обаждаш? Айде да предположим, че не си чел 10 точка от правилника, но какъв е смисъла от такива постове?Първоначално написано от Me4oOoOo
Colgate mu e pastata ama to mu minaПървоначално написано от Анонимко
Е тоя не е добре![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Кат' си е намазал х.я с шампоан и като си е бил чикии сигурно са му излизали балончета и той много се е радвал.и откривателския му дух после го е накарал да си намаже малкия приятел и с паста за зъби да му се избели навярно. Ще му пари не ами може и да му падне главичката
Извратена му работа
да вземе и с бензин да пробва и да лъска...да види дали може да му се запали...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
кажи на "твоя приятел"че нищо му няма![]()
психически!Първоначално написано от deidiy
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
с паста не знае ли че не требва да се заиграва
Nai-mn da mu uvehne glavata![]()
![]()
ако иска д аму има нещо да пробва с белина![]()
![]()
Или с прах з апране, тогава ще е сериозно хаха
Твоя приятел като е такъв екстремист му кажи да си го топне в буркан с мед и да отиде да ръга някой кошер![]()
Мой няма нищо страшно да си кажеш че си бил ти това с един мой приятел вече е изтърканоне се притиеснявай на мене като ми свърши лосионът веднъж сзех един душ-гел и пак тъка ми прареше след туй ще се орпави даже е приятно
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.